Menu

Más Balonmano | Viernes, 12 Febrero 2021 10:02

Cbmp. Beach Bees estarà a segona divisió aquesta temporada

Fotos: @javygraph Fotos: @javygraph

El circuit Arenahandballtour es divideix en tres divisions a partir d’aquesta temporada i canviarà  el seu format a lliga, amb ascensos i descensos

La Real Federación Española de Balonmano va anunciar el canvi de format al circuit d’handbol  platja nacional, que a partir d’aquesta temporada contarà amb tres divisions. La primera i la  segona divisió tindràn setze equips cadascuna i, la tercera, la resta d’equips participants. Hi  haurà tres ascensos a primera i a segona i tres descensos a segona i a tercera. 

Les divisions s’han format basant-se a un rànquing històric de les puntuacions al circuit  Arenahandballtour dels últims cinc anys. 

El Cbmp. Beach Bees participa a aquest circuit des de 2018 i només compta amb dues  temporades d’história ja que l’any 2020 no es va poder jugar cap torneig per la pandemia de  Covid-19. Malgrat a comptar només amb dues temporades d’història, l’equip ha entrat a la  segona divisió, cosa que deixa satisfets als seus membres, que asseguren que, encara que siga  poc probable, intentaràn entrar a primera divisió si algún dels equips d’aquesta categoria renuncia. 

De romandre a segona divisió, l’objectiu dels Beach Bees és complicat de fixar en aquests  moments, donat que al ser un nou format, no saben quines són les posibilitats reals de cada un  dels equips. El que les abelles valencianes asseguren és que lluitaràn cada partit i, a partir d’ací,  veuràn si n’hi ha opcions de pujar a primera divisió o, pel contrari, la lluita serà per la  permanència. 

 

En quant a les novetats dins del club, la directiva afirma que està treballant per oferir a tots els  seus jugadors i jugadores, des de la categoria senior fins als alevins, una oferta esportiva flexible  tenint en compte que, en aquesta complicada situació sanitària, en qualsevol moment la  temporada pot començar o acabar a mitjes. El que està clar és que, sempre que siga de manera  segura i estiga permés, hi haurà bon handbol platja a la província de València. 

Comentarios

volver arriba