Menu

Seguros MGC | Martes, 02 Julio 2019 12:43

Quart De Poblet completarà la gran final de L'Autonòmic de frontó

Foto: Fedpival Foto: Fedpival

Finalment serà la formació de Quart de Poblet la que ocuparà la plaça vacant en la final del Campionat Autonòmic de frontó per Parelles, que patrocina la Diputació de València.

La formació de Quart, composada per Adrián i Arcusa II s'imposava el passat diumenge a la formació de Cheste, que juga amb Adrián de Museros i Àlex Alandes. La partida va ser ben diferent a la disputada en Albal la setmana anterior, que es resolia amb només un punt de diferència. En este cas, els de Quart aconseguien la victòria pel resultat de 26 a 41 i accedint d'ixa manera a la final. A la final ja esperava des de fa unes setmanes l'equip de Roberto i Alejandro, que juguen pel club de Massalfassar. La mateixa es disputarà el pròxim dia 14 de juliol al frontó Municipal d'Almussafes José Ventura.
 
Pel que fa a la segona categoria, també està definida ja la final. Almenara s'imposava a l'equip de Quart de Poblet B tant en l'anada com posteriorment en la tornada, i és clar finalista. Per l'altre part del quadre arriba l'equip d'Almussafes B, també favorit des de l'inici a estar en la final, es dir, es veurà la final que a priori eixia en totes les quinieles. En este cas, Almussafes guanyava la seua semifinal davant la formació de la Universitat d'Alacant A.
 
 
Parlant ja de la tecera categoria, el Moixent A ja està en la final després de vèncer l'equip de Quart de Poblet D, mentre que el seu rival a la final eixirà de l'eliminatòria que disputen Moixent B i Almussafes D, que es resoldrà el pròxim cap de setmana i on tot apunta a que es viurà un derbi entre equips de la població de La Costera en la final.
 
Les categoria que competeixen entre setmana es troben en la disputa de la semifinal, que es resol estos dies. 
 
 

Comentarios

volver arriba