Menu

Fent El Gamba | Miércoles, 04 Septiembre 2019 18:54

Programació teatre Talia setembre

Detalle del espectáculo "Habla coño, habla" Detalle del espectáculo "Habla coño, habla" Foto: Teatre Talia

Et deixem la programació que proposa el teatre Talia de València et proposa per a aquest mes de setembre 2019.

El teatre Talia de València, carrer dels cavallers 31, represa la seua programació habitual amb un setembre replet d'activitats:

L'ELECTE

Del 4 al 22 de setembre.

Comença setembre amb l'humor d'Alfred Picó i Josep Manel Casany, dos pesos pesats de la interpretació a València.  Amb direcció de Carles Sanjaime. Versió de Juli Disla sobre el text original de Ramón Madaula.  Es diu que la política té molt de teatre. Alfred Picó defineix L'Electe com "una comèdia amb moments divertits, però que també invita a la reflexió". 

 

Espectacle en valencià.

CON POQUITO ME CONFORMO

14 de setembre, 23:30h

Ja coneixes a Óscar Tramoyeres? Aquest crack de l'humor, que és ja un incondicional de les Nits del Talia, és en realitat un oncle molt normal, que fa coses molt normals i que amb poquet es conforma... 

¡HABLA COÑO HABLA!

24 de setembre, 20h

Quatre dones alcen les seues veus per a trencar tabús en clau d'humor. Una proposta interdisciplinària de teatre, dansa i música en directe per a reivindicar el paper de la dona.

HITCHCOCK (LA COMEDIA)

Del 25 al 29 de setembre

Una comèdia d'embulle que s'atreveix amb el cinema d'Alfred Hitchcock portat a l'absurd. Bogeries i contrasentits en aquest homenatge a un dels grans del cel·luloide.

VIVENDO DEL CUENTO

28 de setembre, 23:30h

Els defectes i virtuts de Jose Luis Herranz i Víctor Aleixandre ixen a la llum quan l'amor, la bogeria, la ira, la mentida i l'enveja juguen junts a l'amagatall... T'imagines el que pot ocórrer?

 

Comentarios

volver arriba