Menu

Fent El Gamba | Lunes, 07 Septiembre 2020 12:27

El Museu de l’Arròs amplia fins a finals d’any les rutes guiades gratuïtes per l’Albufera

El Museu de l’Arròs amplia fins a finals d’any les rutes guiades gratuïtes per l’Albufera

El Museu de l’Arròs oferirà rutes guiades gratuïtes per l’Albufera durant els diumenges dels mesos de setembre, octubre i novembre.

Es tracta d’una iniciativa que el centre va posar en marxa al maig passat davant les dificultats de desenvolupar activitats didàctiques dins de les seues instal·lacions per la crisi sanitària i que ha decidit prolongar fins a finals d’any.

L’objectiu és donar a conéixer el cultiu de l’arròs al Parc Natural de l’Albufera, un ecosistema íntimament lligat a este cereal, prenent com a fil conductor la flora, la fauna i el patrimoni arquitectònic de la marjal. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha destacat que “la COVID-19 ha obligat els museus a reinventar-se i a traspassar les parets dels seus edificis, amb propostes com esta del Museu de l’Arròs, que estan tenint gran acolliment”.

El Museu de l’Arròs ha donat continuïtat a esta iniciativa desenvolupada després del confinament i ha ampliat els recorreguts per la marjal als mesos de setembre, octubre i novembre. Hi ha tres modalitats: itineraris a peu per conéixer la flora (els dies 20 de setembre, 18 d’octubre i 22 de novembre); passejos amb barca des d’on observar les aus del parc (els dies 27 de setembre, 25 d’octubre i 29 de novembre), i rutes amb bicicleta pel patrimoni arquitectònic que envolta el llac (els dies 6 de setembre, 4 d’octubre i 8 de novembre). Les persones interessades han d’inscriure’s prèviament en els grups, limitats a vint persones i, en el cas de les eixides ciclistes, portar la seua pròpia bicicleta.

Comentarios

volver arriba