Menu

Fent El Gamba | Viernes, 25 Septiembre 2020 18:41

L'espectacle de dansa 'Voronia' inicia la nova temporada de l'IVC al Teatre Principal de Castelló

L'espectacle de dansa 'Voronia' inicia la nova temporada de l'IVC al Teatre Principal de Castelló

La producció de la companyia La Veronal es representa aquest dissabte, 26 de setembre

Diumenge 27 de setembre Canco Rodríguez i Esperanza Elipe pugen a l'escenari amb 'Hombres que escriben en habitaciones pequeñas'

Aquest cap de setmana torna a apujar-se el teló del Teatre Principal de Castelló per a acollir la programació de la nova temporada de l'Institut Valencià de Cultura a la capital de la Plana.

 

La proposta encarregada d'iniciar la temporada d'arts escèniques és 'Voronia', una de les creacions més reeixides de la companyia de dansa La Veronal. La representació serà aquest dissabte, 26 de setembre, a les 20.00 hores.

 

A la recerca d'una resposta a l'enigma del mal, els personatges d'aquesta obra s'endinsen simbòlicament sota terra, en la cova més profunda del món, una cavitat anomenada Voronia. La cova es converteix en una al·legoria del que no es pot dir: un buit, fins i tot el lloc d'una aterridora indiferència, on pren forma l'apassionada tendència de la humanitat a usar el pretext del bé i la innocència per a assolir tota mena de violència.

 

Aquesta representació és una de les 9 incloses en l'abonament de tardor del Teatre Principal. També es poden adquirir entrades soltes en taquilla i per mitjà del web 'consultar ací'.

 

Diumenge a les 20.00 hores serà el torn del teatre, amb 'Hombres que escriben en habitaciones pequeñas', d'Antonio Rojano. Es tracta d'una coproducció del Centro Dramático Nacional, Entrecajas Producciones Teatrales, Avance Producciones Teatrales i García-Pérez Producciones.

 

L'actor Canco Rodríguez i les actrius Esperanza Elipe, Cristina Alarcón i Julia Piera són, respectivament, l'Escriptor, K, L i M en aquesta comèdia que parla de contraespionatge i de terrors moderns, de viatges en el temps i de literatura, però, sobretot, de gent corrent ofegada en la desesperació del temps que ens ha tocat viure.

 

Aquest espectacle és un dels cinc inclosos en l'abonament reduït. A més, es poden adquirir entrades soltes pels canals habituals.

 

 

Tota la programació de l'IVC Castelló pot consultar-se en el web 'consultar ací', en el qual també es pot descarregar el llibret trimestral de programació.

Comentarios

volver arriba