Menu

Fent El Gamba | Miércoles, 28 Octubre 2020 09:09

Les cançons més recordades de la història del Llevant UE

Fuente: Levante UD Fuente: Levante UD

Ací fem un recopilatori de les millors cançons que veneren un dels equips més antics del futbol nacional:

1. L'himne del Llevant UE: L'equip granota disposa d'himne des de 1954: José Sanchis i Antonio Ramón Sancho iniciaren la idea, Joaquín Sendra va escriure la lletra  i J. M. Olcina i Pascual García composaren la música. A més, l'himne té dues versions, una en castellà i una altra en valencià.

 

2. "Vamos mi Levante, vamos Campeón" - A de Arte: En 2011, dos components del grup A de Arte, Adán i Chechu, llançaren una cançó per a lloar el suport dels aficionats durant aquella temporada en que conseguiren la salvació en Primera Divisió. També col·laboraren alguns jugadors de la primera plantilla del Llevant UE com Rafa Jordà, Sergio, Juanfran, Iborra, Manolo Reina, Xisco Nadal, Gorka Larrea i Pallardó.

 

3. Pero a tu lado - Los Secretos: La cançó del grup madrileny Los Secretos sona a l'Estadi Ciutat de València cada vegada que l'equip granota salta a calfar i s'ha convertit en un himne per a l'afició. Ja ho diu el mateix club en el vídeo homenatge que feren en 2011, "Si hi ha alguna cançó que definisca la nostra unió i identifique el nostre club, sense cap dubte, és aquesta". 

 

 

Comentarios

volver arriba