Menu

Fent El Gamba | Jueves, 19 Noviembre 2020 12:57

Set curts valencians entre els seleccionats per als premis Goya

Set curts valencians entre els seleccionats per als premis Goya

Hi ha presència de curts valencians en les categories d’animació, ficció i documental

L’Acadèmia del Cine Espanyol ha donat a conéixer els curtmetratges seleccionats per a competir en la 35 edició dels Premis Goya que se celebraran el 6 de març de 2021.

La comissió de curtmetratges ha seleccionat deu títols d’animació, deu en l’apartat documental i quinze en la categoria de ficció, que podran ser votats pels acadèmics en les pròximes setmanes, per a decidir els que finalment optaran als Goya 2021. 

D’entre els seleccionats hi ha 3 curts d’animació valencians: ‘Blue & Malone: Casos imposibles’ d’Abraham López Guerrero, ‘Metamorphosis’ de Carla Pereira i Juanfran Jacinto i ‘Rutina: la prohibición’ de Sam Ortí Martí. 

En l’apartat documental està seleccionat el curt valencià ‘El deseado’ d’Óscar Bernàcer i en la categoria de ficció els tres curts valencians seleccionats són: ‘A la cara’ de Javier Marco Rico, ‘Orquesta Los Bengalas’ de David Valero Simón i ‘Piel y corazón’ d’Adán Aliaga. 

El total de curts seleccionats ha sigut de 35, per la qual cosa els set curts valencians que estan inclosos en aquesta selecció suposen un 20 % del total. 
Comentarios

volver arriba