Menu

Hockey Patines | Miércoles, 06 Junio 2012 12:06

L'Enrile necessita a tot Alcoi per vèncer al Voltregà i declara el partit de portes obertes

S´ha de procurar fer del nostre pavelló una olla a pressió, crear un ambient que siga el primer dels gols que han de marcar els homes de Diego Mir. Un ambient similar al que es va viure en els quarts de final de la Copa CERS i que va facilitar que l´Enrile li guanyara per 4 a 1 al C.E. Vendrell i classificar-se així per a la Final Four d´esta competició  europea.

 

Redacción | NOSTRESPORT.COM  
S´ha de procurar fer del nostre pavelló una olla a pressió, crear un ambient que siga el primer dels gols que han de marcar els homes de Diego Mir.

Un ambient similar al que es va viure en els quarts de final de la Copa CERS i que va facilitar que l´Enrile li guanyara per 4 a 1 al C.E. Vendrell i classificar-se així per a la Final Four d´esta competició europea. A ningú no se li va escapar que veure el pavelló a rebentar va tindre un efecte molt positiu en l´ànim de la plantilla.

El partit començarà a les 12.30 perquè la Federació Espanyola de Patinatge ha decretat jornada unificada.

L´Enrile serà matemàticament equip d´Ok Lliga si aconsegueix véncer per dos gols de diferència, ja que en el partit d´anada a Sant Hipòlit l´Alcodiam va perdre per un ajustat 2 a 1. També podria valdre una victòria per la mínima perquè en estos moments l´Enrile té un avantatge de 4 gols a favor en el cómput general, però en este cas es dependria del resultat que l´Enrile aconseguira en El Vendrell en l´últim partit de lliga i el del C.P. Voltregà e n el seu enfrontament contra el Blanes.

 

Comentarios

volver arriba