Menu

JL Silvestre

JL Silvestre

URL del sitio web: http://twitter.com/jlsilvestre

Los clubes de la LNFS obligados a suspender sus partidos de pretemporada

Los clubes de la LNFS, incluidos el Levante UDFS y el Servigroup Peñíscola, se han visto obligados a suspender sus partidos de pretemporada tras recibir la comunicación de la RFEF en la que deniegan la autorización de los mismos y la designación de árbitros al no tener aprobado un protocolo para la vuelta a la competición y para los encuentros amistosos.

Llaüt

La Comunitat Valenciana té més de 500 quilòmetres de costa mediterrània, 524 per ser exactes. Amb tot eixe front marítim és normal que la vinculació del nostre poble amb la mar siga intensa. Però per conquerir la mar cal surar en ella, i per tant desenvolupar embarcacions per navegar. Així a les arrels nàutics del nostre poble, i altres de la Mediterrània, trobem tota una gamma d'embarcacions tradicionals com esta que portem hui, el llaüt.  Parem atenció a esta nostrada paraula.

Melé

Tornem a portar a esta secció una paraula de rugbi, tal volta una de les més conegudes i característiques d'este esport, però que porta uns orígens i similituds bèl·liques sorprenents i que molt sovint la trobem mal escrita en la nostra llengua. Hui en Paraules d'esport parem atenció al mot "melé".

Desgavell

El món de l’esport és ràpid i apassionat, tal volta per això les decisions algunes vegades es prenen massa de pressa i més amb el cor que amb el cap. Com a conseqüència molt sovint trobem situacions rocambolesques, grans embolics que empastren un club o disciplina per anys. Males decisions a les quals no som capaços de trobar cap trellat, en definitiva "desgavells". Un mot este de "desgavell" que encara que no és estrictament esportiu el cert és que acompanya l'esport, i molt especialment el futbol i les seus polèmiques, des de sempre. Parem atenció a esta bonica paraula que pot ajudar-nos a definir este tipus de situacions, desgavell.

Suscribirse a este canal RSS