Menu

JL Silvestre

JL Silvestre

URL del sitio web: http://twitter.com/jlsilvestre

Jorge Crivillés, tras cruzar a nado el Estrecho de Cook: "Todo sacrificio lleva su recompensa”

Jorge Crivillés, Alicante 1971, es un nadador de aguas abiertas especializado en largas distancias que acaba de conseguir ser el primer español, y vigésimo del mundo, en completar el desafío de los 7 océanos, el equivalente en travesías de larga distancia en aguas abiertas al mítico 7 cumbres de alpinismo. Hablamos con el desde Nueva Zelanda donde el lunes 20 de enero finalizó su último desafío, el paso del estrecho de Cook, entre la isla norte y sur de Nueva Zelanda, 26km, con un tiempo de 09h y 3 minutos.

Escamot

És molt habitual en els esports en què es fan carreres en grups, com ara atletisme, ciclisme, cavalls, carreres de motor, natació d'aigües obertes, esquí de fons, triatló, i molts altres, que alguns dels participants s'agrupen formant "escamots". Ens detenim en el significat d'esta bonica paraula, escamot.

Maluks: "Calen més dones als escenaris"

Descobrim el nou grup valencià Maluks, format per 4 jóvens artistes Núria Pons, Marina Bolea, Laura HonrubiaMaria Deltell, totes dones, que ens porte ritmes d'influències jamaicanes i llatines sense oblidar un toc "reivindicatiu", i en valencià.

Àrbitra

La segona de les paraules que triem com "paraules d'esport 2019" ha sigut "àrbitra". L'hem triada per dos motius, d'un costat per fer valdre els grans avanços que les àrbitres espanyoles han aconseguit per l'acompliment de la seua faena, i d'altra en suport de tot el camí que encara queda per recórrer, com els insults masclistes que de vegades reben en són bona mostra.

Suscribirse a este canal RSS