Menu

JL Silvestre

JL Silvestre

URL del sitio web: http://twitter.com/jlsilvestre

Embragatge

En el programa de nostresport ràdio emés el passat 20 de maig del 2020 hem entrevistat al pilot valencià Dani Albero. Ell, com molt d'altres ens ha contat els patiments i esforços que comporta participar en una prova tan exigent com el ral·li Dakar i com, un dels principals problemes que tots deuen afrontar són les avaries del motor, i entre elles, de l'embragatge. Coneguem més d'este mot.

Monoplaça

No deixem el volant i continuem damunt d'un bòlid. L'automobilisme presenta multitud de models de cotxes, però sense cap dubte les estreles són els monoplaces. Aprendrem més.

karting

Tots els esports presenten categories de formació per la introducció en la disciplina i el desenrotllament del jove esportista. Estes categories de vegades arriben fins i tot a presentar particularitats adaptades a les restriccions que els menors presenten, encara que sovinteja també les que són, per dret propi també disciplines en si mateixes. El món de l'automobilisme és paradigmàtic en este sentit, ja que són molts, moltíssims, gairebé tots els pilots que comencen en una disciplina en particular, el kàrting. Analitzem esta paraula ja valencianitzada però amb uns clars arrels anglesos per vore si en fem un ús correcte d'aquesta.

Escanyagossos

Continuem navegant de cara a l'estiu i coneixem una paraula amb una forta sonoritat i una terrible composició, però que afortunadament a la mar la gastem amb un significat prou més edificant que la seua literalitat ens diria, escanyagossos

Suscribirse a este canal RSS