Menu

Atletismo | Viernes, 04 Diciembre 2020 20:51

Talls de trànsit per la marató València

Talls de trànsit per la marató València

La celebració de la marató i la mitja marató de Valènciabel pròxim diumenge 6 de desembre provocarà talls de trànsit des de la vespra en diversos punts de la ciutat. Et deixem ací els plànols dels carreris i horaris afectats.

El circuit creat per l’organització de la Marató és de 21 kilòmetres, que es recorrerà una vegada en el cas de la mitja marató i dues vegades, en el cas que es complete la marató. L’itinerari transcorrerà pel Pont de Mont-olivet, Plaça d’Europa, Albereda, carrer de Menorca, carrer de la Serradora, marí Blas de Lezo, Lluís Peixó, avinguda dels Tarongers, carrer de Ramon Llull, Manuel Candela, Pare Tomás de Montañana, Albereda, Plaça de Saragossa, Albereda, Sant Pius V, carrer de la Trinitat, carrer del Guadalaviar, Pla de la Saïdia, Mauro Guillén, Menéndez Pidal, Pont de les Glòries Valencianes, Gran Via Ferran el Catòlic, carrer de Jesús, Guillem de Castro, Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, Plaça de Tetuan, carrer de la Pau, Poeta Querol, Pascual i Genís, Roger de Lloria, Plaça de l’Ajuntament, carrer de Xàtiva, Colón, Porta de la Mar, Navarro Reverter, Plaça d’Amèrica, avinguda de Jacinto Benavente, Alcalde Reig i Ciutat de les Arts i les Ciències.

Recorregut i talls de trànsit de la Marató València

Recorregut i talls de trànsit de la Mitja Marató

 

Diumenge 6 de desembre el trànsit per estos carrers romandrà tancat de 7:00 hores del matí a les 11:45 hores i anirà obrint-se progressivament al pas de la carrera. L’avinguda del professor López Piñero des de la rotonda del Saler i en sentit cap al centre de la ciutat estarà tallat des de les sis del matí.

La vespra de la carrera, dissabte 5 de desembre, el pont de Mont-olivet patirà talls intermitents des de les sis del matí i fins a les nou de la nit de diumenge 6 per al muntatge i desmuntatge de l’arc d’eixida de la competició.

 

Vídeo

Comentarios

volver arriba