Menu

Atletismo | Miércoles, 10 Marzo 2021 10:23

Claudia Artero i Ariana Gómez planten cara al Nacional

Claudia Artero i Ariana Gómez planten cara al Nacional

Aquest cap de setmana es va cel·lebrar a la ciutat malaguenya d’Antequera el Ct Nacional sub20 en Pista Coberta on les atletes de Vila-real van tindre una actuació més que destacable.

Claudia Artero va prendre part a la prova de 400mll on partia des de la 5ª posició amb una marca de 57,37 que havia aconseguit dies abans a Madrid. A la seua semifinal va deixar clar que estava en un estat de forma òptim, millorant el seu registre fins a 56,73 i aconseguint la 2ª posició que li donaria el pas directe a la final.

Al dia següent en una final amb moltíssim nivell, va saber aguantar la posició des de el principi de la carrera imposant-se a rivals amb millor marca i de una any més que Claudia. Amb una marca de 57,04 va fer-se amb la medalla de bronze.

Per la seua part, Ariana Gómez, arribava amb la 8 marca de totes les participants. Un hivern amb problemes físics, li ha impedit poder entrenar al 100% i demostrar la seua calitat. Amb 5 intents realitzats i superant les alçades corresponents, finalment amb una marca de 1,60 va aconseguir la 6ª posició.

Comentarios

volver arriba