Menu

Carreras Populares | Jueves, 10 Mayo 2018 00:00

La 7K Port Saplaya recapta 1.091 euros en favor d'ASPAS Valencia

La 7K Port Saplaya recapta 1.091 euros en favor d'ASPAS Valencia

Majors i xicotets van contribuir a la causa solidària en una jornada esportiva repleta d'activitats en la costa alboraiera

Centenars de participants van arrancar a córrer en favor d'ASPAS Valencia, l'Associació de Pares i Amics del Sord de València, en la IV Carrera Popular 7K Port Saplaya, la coneguda carrera que ha tingut lloc aquest passat diumenge, 6 de maig, a les 09:00 hores en la platja nord d'aquesta zona costanera d'Alboraia. D'aquesta manera, es va celebrar la quarta edició d'aquesta iniciativa, un trajecte molt recomanable gràcies a la combinació de platja, horta i colors que ho compon i que ha recaptat 1.091 euros per a l'associació.

 

Daniel Santacruz, de l'equip Decatlhon Kalenji Team, va ser el primer en aconseguir la meta després de 7000 metres en un temps de 23.17. Li van seguir en la categoria masculina Javi Tierno, del Gaes Runing Team amb 24:20; i Juanma Fabrega, un minut i 11 segons després. Per la seua banda, Eva Espinosa, del club The Kenyan Urban Way, va ser la primera dona a completar el circuit en 29 minuts i 11 segons. Elena Candel, en 30:34, i Jèssica Almansa, del C. I. Pobla, en 31.06, van arribar la segona i la tercera, respectivament, en la categoria femenina.

 

Els més xicotets també van poder gaudir de l'esdeveniment gràcies a la carrera infantil que l'organització ha dut a terme un any més. A les 11.00 hores, xiquets i xiquetes van avançar per un recorregut adaptat a la seua edat i van arreplegar les medalles que els esperaven a tots en la meta com a premi al seu gran esforç.

 

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría; el regidor d'Esports, Manolo Dueñas; i membres de la Corporació Municipal van acudir a la 7K Port Saplaya per a animar als corredors i a les corredores, fins i tot per a ajudar als xicotets a visualitzar el final de la seua carrera.

 

Durant tot el matí va haver-hi activitats per a tots els participants i les famílies. La jornada, a la qual va acompanyar un agradable clima, va comptar amb una classe de ioga, una altra de spinning, surf, música en directe i paella. L'esdeveniment va estar vigilat, a més, per la Policia Local d'Alboraia i Protecció Civil, que van vetlar per la seguretat dels assistents.

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alboraia i la piscina municipal Pool Beach han organitzat la IV Carrera Popular 7K Port Saplaya en col·laboració amb Escola de Mar XSA Surf, Carreres Populars i Radio Tránsito.

 

Fuente: Ayto Alboraya

Comentarios

volver arriba