Menu

Carreras Populares | Sábado, 26 Octubre 2019 12:57

Consulta el recorregut i talls de carrers pel Mig Marató València

Consulta el recorregut i talls de carrers pel Mig Marató València

La carrera se celebrarà a partir de les 9.00 h, amb eixida i meta al carrer d’Antonio Ferrandis, 8.

Dissabte 26, a les 8.00 h, es tancarà l’avinguda d’Amado Granell Mesado (entre Ángel Villena i Antonio Ferrandis), i el carrer d’Ángel Villena (entre Bomber Ramon Duart i Amado Granell Mesado) sentit cap al Centre Comercial El Saler. A les 16.00 h, es veurà afectat el carrer de Blas Gámez Ortiz pel muntatge de la zona d’eixida-meta i l’hospital de campanya fins a la finalització de la prova i a partir de les 22.45 h (quan passe l’últim autobús de l’EMT) es tancarà el carrer del Bomber Ramon Duart (entre els carrers d’Àngel Villena i el d’Antonio Ferrandis), esta última via en sentit cap a Ausiàs March per complet i el carrer de l’Escriptor Rafael Ferreres (entre Ricardo Muñoz Suay i Antonio Ferrandis).

El diumenge 27 es tancarà el pont de l’Assut de l’Or, en sentit cap a l’esmentat centre comercial, i a partir de les 7.30 h es tancaran els dos passos inferior de la Petxina i d’Antonio Ferrandis,  esta via en sentit al centre comercial. Finalment, entre les 7.30 i les 8.00 h es duran a terme la resta de talls. L’obertura al trànsit està prevista entre 40 i 45 minuts després del pas de la cua de la carrera, tot i que dependrà del servici de neteja, que ha de deixar la via neta i lliure d’obstacles.

Pel que fa a les zones d’estacionament assignades per l’organització, estes són: l’aparcament del pavelló de la Font de Sant Lluís (accés lliure), el del Centre Comercial Aqua i el de l’Oceanogràfic a partir de les 6:00 h. Respecte de les opcions de desplaçament amb l’EMT són les línies 35 fins a l’avinguda de l’Institut Obrer, la 95 fins al pont de l’Àngel Custodi o la plaça Europa, i la línia 99 fins a la rotonda dels hams.

D’altra banda, coincidint amb últim diumenge de mes, el tancament de la plaça de l’Ajuntament s’avançarà a les  8.00 h.

Comentarios

volver arriba