Menu

Deporte Base | Miércoles, 06 Septiembre 2017 13:10

L’Alzira FS organitza el I Torneig Juan Beteta de Fútbol Sala Base

L’Alzira FS organitza el I Torneig Juan Beteta de Fútbol Sala Base

El proper dissabte 9 de setembre es disputarà a les instal.lacions dels pavellons Fontana Mogort i Palau d’Esports el primer TROFEU JUAN BETETA de categories base.

Aquest nou torneig organitzat pel Club Alzira Futbol Sala, contarà amb la pressència dels clubs més destacats a nivell d’escoles de la comarca, com són: CFS Futsacar Carcaixent, CD Corbera FS, Maristas Cullera FS, Sucro FS Cullera i Sollana FS.

La competició, que començarà a les 8:30h del matí, estarà dividida per categories, des de benjamins fins sub-23, en les que tots els equips del club alzireny, s’enfrontaran en format de quadrangulars als diferents clubs convidats.

L’entrega de trofeus s’efectuarà al descans del partit de presentació on el Nítida Alzira FS es medirà a les 19:00h al conjunt de la Segona Divissió de la LNFS, el CFS Bisontes Castellón, i que farà de colofó del torneig base.

Aquest esdeveniment naix per tal d’establir-se com a un torneig referencia en quant a futbol sala a les comarques riberenques, que rep el nom d’una gran institució a nivell nacional com ès l’ex-árbit Juan Beteta Dolz.

Cal destacar, que el germà major d’aquest, el II TROFEU JUAN BETETA, es celebrarà, en la seua segona edició, en els pròxims messos, i tindrà l’objectiy¡u, com no, de recollir fons per a l’ex-àrbit alzireny.

Comentarios

volver arriba