Menu

Pilota

Pilota

Pilota | Jueves, 10 Septiembre 2020 11:10

Diego D'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta

Diego López, més conegut en el món de la pilota com Diego d’Onda va rebre divendres passat la convocatòria de la Federació de Pilota Valenciana per a entrenar amb la SELECCIÓ ABSOLUTA els pròxims diumenges 13 i 27 de setembre a La Nucia (Alacant) per a preparar el MUNDIAL que es celebrarà el pròxim estiu del 2021 a Bèlgica.

Pilota | Jueves, 03 Septiembre 2020 15:57

Ricardo Sales, nou vicepresident de raspall

Després de la dimissió d'Armando Mercé de Bicorp al capdavant del raspall federatiu per motius personals que li impedeixen poder continuar representant a la modalitat dels didals.

Pilota | Miércoles, 02 Septiembre 2020 09:45

Arriba el XXIX Dia de la Pilota Valenciana

Del 16 al 23 de setembre es realitzaran alguns dels actes ja tradicionals del dia de la pilota valenciana. Les Supercopes, lliurament de premis i tallers del nostre esport seran la major part dels actes.

Pilota | Miércoles, 12 Agosto 2020 11:04

Es presenta la final de ‘XIV Lliga Bankia de Raspall Femení’

La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia han presentat aquest dimarts la gran final de la ‘XIV Lliga Bankia de Raspall d'Elit Femení 2020’ en un acte celebrat en la Sala d'actes de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports. En l'acte han participat el president de la FPV, José Daniel Sanjuán; el director general d'Esport, Josep Miquel Moya; la coordinadora de Comunicació i Relacions Externes en Comunitat Valenciana i Murcia de Bankia, Isabel Rubio, junt al president de la Fundació de Pilota Valenciana, Pepe Catalunya.

Pilota | Martes, 11 Agosto 2020 13:36

Mario, Àlex Alandes I Guillem Palau, Campions De La VI Lliga 2 - Trofeu Caixa Popular

El trio roig, format per Mario (CPV Riba-Roja), Àlex Alandes (CPV Marquesat) i Guillem Palau (CPV Marquesat), que havia acabat ja la fase regular com a primer de grup, va complir els pronòstics i es va alçar amb este preuat títol davant de la formació blava, en aquest cas, formada per Carlos Donat (CPV Marquesat), Hilari (CPV Beniparrell) i Guillem Cuadrat (CPV Meliana), jugadors criats en clubs, en aquest cas, de la modalitat galotxa i que ara, compaginen tots esta faceta amb el perfeccionant del seu nivell en les escoles de tecnificació i CESPIVA de la Federació de Pilota Valenciana, i que a més, es troben, algúns d'ells, molt a prop del professionalisme. 
Pilota | Martes, 04 Agosto 2020 11:34

El Torneig Mancomunitat de raspall creix

El Torneig Mancomunitats en la modalitat de raspall va nàixer en la passada temporada amb la unió dels trofeus de format curt de les mancomunitats de la Ribera Alta, la Costera-Canal i la Safor, de manera que es va crear una competició de més transcendència i una major durada. Enguany, el campionat continua creixent en nombre d’entitats representades amb la incorporació de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.
Pilota | Domingo, 02 Agosto 2020 10:25

Vila-real és el nou campió de la Lliga Bankia d’escala i corda

L’equip representatiu de Vila-real és el nou campió de la XXIX Lliga Bankia d’escala i corda després de véncer a Benidorm per 60-45. Puchol II, Tomás II Guillermo s’han coronat com els grans triomfadors de la competició davant Pere Roc II, Javi i Carlos en una partida disputada al trinquet de Pelayo que ha estat marcada per la calor.

Suscribirse a este canal RSS