Menu

Pilota | Jueves, 27 Julio 2017 09:39

Doblet en joc internacional

Doblet en joc internacional

La selecció masculina i femenina aconsegueixen el títol en Joc Internacional.

Després del campionat aconseguit per la selecció femenina, la masculina feia el mateix després d’una final molt ben interpretada des d’un inici contra el combinat italià.

El nostre equip ha fet la final perfecta, guanyant a Itàlia per 6 a 0. Una generació que té molt a dir en els pròxims anys en l’àmbit internacional que fan un engranatge perfecte en el joc internacional.

Seve, Saxa, Giner, José Luis, Julio, Diego i José Ramón han fet una competició perfecta en esta modalitat que dona el primer or per al combinat masculí.

La selecció valenciana femenina campiona de Joc Internacional

Vibrant final la que han protagonitzat les seleccions dels Païssos Baixos i de València, finalistes en la categoria femenina de Joc Internacional.

Les valencianes arrancaven amb bon peu la competició posant un 3 a 1 al marcador, però les holandeses reaccionaven, i de qué manera, arribaven a posar-se per davant amb un marcador de 3-4. En eixe moment les valencianes igualaven a 4, per a després perdre el següent joc, es dir, un 5 a 4 en contra. Una nova reacció de les xiques d’Ana Belén Giner i Vicent Molines feia aconseguir els dos últims jocs per acabar guanyant en la final de la modalitat de Joc Internacional per 5 a 6.

Primer títol que aconsegueix la nostra selecció, en este cas, la secció femenina.

Comentarios

volver arriba