Menu

Pilota | Viernes, 21 Septiembre 2018 10:25

Javi "Moro" és baixa en l'Individual de Frontó

Javi "Moro" és baixa en l'Individual de Frontó

El jugador de Massalfassar, Javier Díez, més conegut com “Moro”, comunicava en la joranda d’ahir la seua baixa definitiva del Trofeu President Generalitat de Frontó Individual, degut a una lesió que patia en la final de l’Autonòmic de Parelles, quan es disposava a colpejar una pilota i s’enganxava el seu braç amb el cos del seu rival en aquell moment, Pasqual de La Pobla.

Una roïn notícia que descarta a uns dels jugadors que estava cridat a estar entre els favorits, com sempre que aquest jugador s’anuncia en una competició. No obstant, la competició segueix i ho fa amb aquesta programació de partides per a este cap de setmana:

Pasqual de La Pobla - Enrique de Museros
Àlex de Vinalesa - Adrián de Museros
Alejandro de Paterna - Vicent de Moncofa

En la segona s’anuncien interessants partides, seran éstes les que es disputaran:

- Boni contra Arcusa II
- Vicente Ortiz contra Isaac d’Alcàsser
- Fran de Quartell contra Andrés de Bugarra
- Cervera contra Xato de Museros
- Jaime contra Christian
- Edu de Faura contra Dani d’Alginet

Pel que fa a la tercera categoria, i al grup A, Manuel rebrà al seu frontó a Octavio, Xavi jugarà contra Marcelo mentre que Pedro Marco es desplaçarà fins Godella per jugar contra Edu, en un grup que està, pel moment, més que igualat. El grup B, està un poc més definit, i haurà una partida pel liderat, la que enfronte a Moisés i Pepe. Toni rebrà a Antonio i Vicent de Carlet tindrà com a rival Vicent Domènech.

Fuente: Fedpival

Comentarios

volver arriba