Menu

Pilota | Jueves, 27 Septiembre 2018 11:53

Tavernes Blanques, seu del Pro Tour de One Wall

Tavernes Blanques, seu del Pro Tour de One Wall

El pròxim cap de setmana la localitat de l’Horta Nord serà el centre internacional de la modalitat, ja que es disputarà el tercer open en el seu poliesportiu i pavelló municipal.

Demà divendres 28 de setembre tindrà lloc la cerimònia de inauguració del campionat, a partir de les 19 hores, en el pavelló de Tavernes Blanques. La competició individual es disputarà al llarg de tot el dia del dissabte, quedant reservat el matí del diumenge per a les categories de parelles, així com per a totes les finals. Els premis es lliuraran en el pavelló el diumenge a les 15 hores.

Mes de setanta participants, tant homes com dones, acudiran a aquesta nova edició del torneig, provinents d’Anglaterra, Italia, Bélgica, Holanda, Euskadi, Irlanda, i per supost de la Comunitat Valenciana. Queda pendent de confirmar la presència de dos jugadors de Pakistan. Tots ells jugaran en les nou canxes de joc que ha preparat el CPV Carraixet Tavernes Blanques, on podrem vorer a Paudi Quish, jugador irlandés campió del mon, l’alacantí Saxa Kruithof, també campió mundial amb la Selecció Valenciana, les campiones d’Europa Victoria Diez i Mar Gimenez, aquesta última actual nº1 europea i tricampiona autonòmica. Així com a Pasqual Balaguer, altre dels referents de la modalitat en les nostres terres.

El campionat d’aquesta setmana està inclòs dins el Pro Tour d’Europa, que pròximament es desplaçarà a Bélgica, en el mes de novembre. Mentre que en gener del pròxim any es jugarà en Holanda, sent Anglaterra la seu del torneig del mes de febrer.

 

Fuente: Fedpival

Comentarios

volver arriba