Menu
 

Pilota | Lunes, 17 Diciembre 2018 11:58

Ja es coneix la final del XII Trofeu Mestres Ciutat de València

Ja es coneix la final del  XII Trofeu Mestres Ciutat de València

Partida de les que fan afició la que s’ha viscut este dissabte al trinquet Pelayo de València amb motiu de la segona semifinal del XII Trofeu Mestres Ciutat de València – Gran Premi Caixa Popular. Els grans protagonistes, dues parelles que no s’han guardat res dins per tractar d’aconseguir la victòria i accedir a la partida en què lluitaran pel títol.

Pere Roc II i Javi han mesurat les seues forces contra les de Soro III i Félix, amb victòria per als primers per un més que ajustat 60-55. Des de l’inici de la partida, s’ha mantés una igualtat que era fruit de la intensa i àrdua batalla que els quatre pilotaris han dut a terme. Han hagut de traure tot el seu potencial per tal de fer front a les escomeses dels adversaris.

Cada detall ha suposat un món en un xoc que s’ha decidit a última hora. Després de la igualada a 35 en el marcador, ha semblat que la parella capitanejada per Soro III havia posat la directa i estaven a no res de posar també el seu nom a la victòria de la jornada. Amb el mitger de Dénia fregant la perfecció i la inestimable ajuda d’un escaleter de les condicions de Soro III, els blaus han pogut escapar-se fins al 35-55 a l’electrònic.

Però estava tot per decidir a la catedral. Pere Roc II i Javi han ajuntat de nou les seues forces i quan semblava que estava el final de la pel·lícula ja escrit, han començat de nou a sumar quinzes i jocs fins que amb la igualada a 55 i la seua respectiva ovació dels espectadors, han aconseguit sumar també l’últim de la partida per emportar-se la victòria i el bitllet per a la final.

Amb el resultat de 60-55 per a Pere Roc II i Javi, seran ells qui s’enfronten a Genovés II, Raúl i Tomàs II en la final del torneig, que està fixada per al dissabte 22 i es podrà veure també a través de la televisió i el web d’À Punt.

Comentarios

volver arriba