Menu

Pilota | Miércoles, 08 Julio 2020 12:31

La Lliga 2 - Trofeu Caixa Popular Ha Disputat Les Primeres Partides

La Lliga 2 - Trofeu Caixa Popular Ha Disputat Les Primeres Partides

La VI Lliga 2 d'escala i corda, que patrocina Caixa Popular, ja ha disputat les seues dues primeres partides, d'un total d'11 que està composta la fase regular. 

 
El trinquet municipal de Massalfassar, escenari únic on es jugarà íntegrament aquesta competició, gaudia el passat dilluns, i a hir dimarts, de partides molt atractives de jovens valors que estan cridats a ser el referent del nostre esport en els pròxims anys.
 
En la jornada inaugural de dilluns, s'enfrontaven els equips de Mario, Alandes i Guillem Palau al de Vicent de Vinalesa, Àlex Olivas i Carlos. Després d'una gran partida, amb intercanvi de pilotades de moltíssima qualitat, aconseguia guanyar l'equip capitanejat per Mario, pel resultat de 60 a 45, que propícia que aquéstos s'emporten els tres punts en joc. Ja en el dia d'ahir dimarts, s'anunciava la partida entre el trio que formen Carlos Donat, Hilari i Cuadrat davant la parella de David i Carlos Martín. En aquest cas, la parella va patir la inferioritat numérica i va caure pel resultat de 60 a 25, i per tant, el trio sumava els seus primers tres punts.
 
La competició la conformen cinc equips, queda per debutar la parella de Martí I i Rafa, que ho farà la setmana vinent. La següent partida serà demà dijous en horari de matí, a les 11.00 hores, i enfrontarà els trios de Mario, Alandes i Guillem davant de Carlos, Hilari i Cuadrat, que es disputaran la primera posició i deixarà un líder en solitari.

Comentarios

volver arriba