Menu

Pilota | Jueves, 09 Julio 2020 11:24

A Petrer, Quatretonda, Càrcer i El Genovés continuen els JECV de Raspall

Jugador de Quatretonda Jugador de Quatretonda

Aquestes quatre localitats seran les seus de la 2ª Fase dels JECV de Raspall per equips, que es disputaran el pròxim cap de setmana

Els XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Raspall per equips, arriben a la seua 2ª fase. El pròxim cap de setmana, entre el dissabte 11 i el diumenge 12 de juliol, es disputarà la 2ª fase provincial de València i Alacant de raspall per equips, que se celebrarà en els trinquets de Petrer per part de la província d'Alacant, Quatretonda, El Génoves i Càrcer a la província de València.

La 2ª fase del provincial d'Alacant, es disputarà el dissabte 11 de juliol al matí en el trinquet de Petrer. A les 9 hores del matí començaran les partides de la categoria juvenil, en la qual en una eliminatòria s'enfronten Agost A i Castalla, mentre que en l'altra, seran Muro d'Alcoi A i Agost B els que s'enfrontaran per tenir una plaça en la final provincial d'Alacant. A les 11.15 hores, es jugarà una eliminatòria de la categoria cadet, en la qual s'enfronten Xàbia i Muro d'Alcoi, l'altra eliminatòria serà entre Beniarbeig-El Verger A i Beniarbeig-El Verger B, aquesta partida es disputarà al carrer de pilota del Verger. A les 12 hores serà el torn de les partides de la categoria Infantil, en la qual participen els equips de Xàbia, Muro d'Alcoi i Beniarbeig El Verger, que s'enfrontaran entre ells tres per veure quin és el millor.

Pel que respecta a la província de València, la 2ª fase de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, es disputaran el diumenge 12 de juliol, mentre que la categoria juvenil, es jugarà el dissabte 11 de juliol. La categoria benjamí, es jugarà en el trinquet de El Genovés, on a les 9 hores del diumenge s'enfrontaran en una eliminatòria La Murtera B i la Llosa de Ranes, mentre que a les 10.15 hores jugaran La Murtera A i Quatretonda B en una altra eliminatòria. La categoria aleví també competirà en el trinquet del Genovés, on a les 11.30 hores s'enfrontaran en la primera eliminatòria El Genovés i Oliva B, i poc després a les 12.45 hores, jugaran Quatretonda B contra Oliva A. Les partides de la categoria infantil i cadet es jugaran en el trinquet de Quatretonda, les eliminatòries de la categoria infantil, seran a partir de les 9 hores, en la qual s'enfrontaran El Genovés i Oliva A en la primera d'elles, mentre que en la segona, a les 10.15 hores, jugaran Bicorp i Piles. Seguidament, es jugaran les eliminatòries de la categoria cadet, a les 11.30 hores, competiran Quatretonda A i Oliva B en una eliminatòria, i en l'altra, jugaran Alcántera-Càrcer i Oliva A. Finalment, les eliminatòries de la categoria juvenil es jugaran en dissabte 11 al matí en el trinquet de Càrcer, a les 9 hores s'enfrontaran els equips de Alcántera-Càrcer A i Alcántera-Càrcer B, i a les 10.15 hores, jugarà Alcántera-Càrcer C contra El Genovés.

Comentarios

volver arriba