Menu

Pilota | Viernes, 10 Julio 2020 12:07

Gran inici de la Lliga de Llargues “Trofeu Diputació d'Alacant”

Gran inici de la Lliga de Llargues “Trofeu Diputació d'Alacant”

El passat cap de setmana es van jugar les primeres partides de la 2ª i 3ª categoria de Llargues de la 1ª jornada de competició a Benidorm i Tibi

La XXXVI Lliga de Llargues “Trofeu Diputació d'Alacant va arrancar aquest passat cap de setmana amb la disputa de la 1ª jornada en les categories de 2ª i 3ª.

El dissabte passat, es van disputar tres partides de la categoria de plata de Llargues en la localitat de Tibi. La primera, va ser un derbi en el qual es van enfrontar els equips del CPV Agost A i el CPV Agost B, en el qual els segons van guanyar contundentment per 1 a 10 als seus companys de club. La segona partida, va enfrontar a les formacions del CPV La Vila Joiosa i el CPV El Campello, en la que els primers van vèncer fàcilment per 10 a 1. Finalment, va tancar aquesta 1ª jornada de la 2ª de Llargues, la partida entre el CPV Parcent i el CPV Sant Vicent, en la qual l'equip de Parcent va guanyar de manera clamorosa a Sant Vicent, que no va poder sumar ni un joc en la partida. Amb aquests resultats els equips vencedors, sumen els tres punts que estaven en joc en cadascuna de les partides, que els col·loquen empatats en les primeres posicions de la classificació.

En la categoria de 3ª de Llargues, es van disputar altres tres partides pertanyents al grup A de competició, el diumenge passat al carrer de pilota de Benidorm. La primera d'elles, va enfrontar a dos equips de la Marina Alta, com són el CPV Xaló i el CPV Ondara, que va ser bastant disputada tot i que els d'Ondara van estar a un millor nivell, per la qual cosa van acabar guanyant per 5 a 10, que els permet sumar els tres punts. El segon enfrontament, va ser entre el CPV Crevillent i el CPV La Vila Joiosa, en aquesta partida va vèncer de manera contundent l'equip de la Vila per 1 a 10 i suma els primers tres punts. Van tancar la jornada en aquesta categoria, la partida entre el CPV Poble Nou i el CPV Cocentaina, en la qual els primers van guanyar còmodament per un resultat de 10 a 2, que els fa sumar també tres punts que li col·loquen juntament amb Ondara i La Vila en el més alt de la taula.

La màxima categoria i la juvenil, competiran a partir del pròxim cap de setmana.

Resultats 1ª jornada, 2ª Llargues “Trofeu Diputació d'Alacant”

- CPV AGOST A 1 – 10 CPV AGOST B

- CPV LA VILA JOIOSA 10 – 1 CPV EL CAMPELLO

- CPV PARCENT 10 – 0 CPV SANT VICENT

Resultats 1ª jornada, 3ª Llargues “Trofeu Diputació d'Alacant”

- CPV XALÓ 5 – 10 CPV ONDARA

- CPV CREVILLENT 1 – 10 CPV LA VILA JOIOSA

- CPV POBLE NOU 10 – 2 CPV COCENTAINA

 

Comentarios

volver arriba