Menu

Pilota | Domingo, 02 Agosto 2020 10:25

Vila-real és el nou campió de la Lliga Bankia d’escala i corda

Vila-real és el nou campió de la Lliga Bankia d’escala i corda

L’equip representatiu de Vila-real és el nou campió de la XXIX Lliga Bankia d’escala i corda després de véncer a Benidorm per 60-45. Puchol II, Tomás II Guillermo s’han coronat com els grans triomfadors de la competició davant Pere Roc II, Javi i Carlos en una partida disputada al trinquet de Pelayo que ha estat marcada per la calor.

Tot i la victòria vila-realenca, eren els de la Marina Baixa els que han dut el pes del marcador als primers jocs. El trio de Puchol II sumava el primer tanteig però ràpidament els benidormers s’han ficat per davant. Pere Roc II i Javi han lluitat contra el rest de Vinalesa que estava sofrint per l’alta temperatura. L’aparició de Tomàs II ha resultat clau perquè Puchol II haja pogut dosificar el seu esforç i liderar al seu equip cap a la victòria. Tanmateix, Guillermo ha estat molt seriós al llarg del duel i no ha patit en la pressió de la ferida.

Amb 30 iguals, era el torn de Vila-real. La formació castellonenca s’ha ficat per davant al següent joc i ja no ha deixat als benidormers que els capgiraren el marcador. El trio de Puchol II ha aconseguit dos jocs d’avantatge que han significat el marge per encarar el final del duel sense la pressió que si han tingut els seus rivals.
Així, Guillermo alça la seua primera Lliga al seu debut en una competició professional oficial, igual que Tomás II a la seua segona oportunitat, la primera com a mitger. Tanmateix, Puchol II conquereix la segona Lliga en la tercera final.

A la final han assistit Enric Morera, president de les Corts Valencianes; Jaime Casas, director de la territorial de Bankia de València i Castelló; Toni Gaspar, president de la Diputació de València; Josep Miquel Moyà, director general de l’esport de la Generalitat Valenciana; Pilar Bernabé, regidora d’esport de l’Ajuntament de València; Javier Serralvo, regidor d’esports de l’Ajuntament de Vila-real; Mariló Cebreros, regidora d’esports de l’Ajuntament de Benidorm; Josep María Cataluña, president de la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana; José Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana; i Alfred Costa, director general d’À Punt.

TROFEUS DIPUTACIÓ D’ALACANT I GENERALITAT VALENCIANA
Este dissabte també s’han completat sengles jornades del Trofeu Generalitat Valenciana de raspall i del Trofeu Diputació d’Alacant d’escala i corda.

El torneig del joc per terra ha visitat el trinquet de Bellreguard on Ian i Sanchis s’han classificat per a les semifinals després de superar a Salelles II i Brisca per 25-10. Este és el resultat amb el qual ha quedat l’eliminatòria, encara que la partida s’ha suspés en iguals a 10 per l’abandó de Brisca, que no ha pogut continuar per unes molèsties.

El Trofeu Generalitat Valenciana de raspall continuarà este dilluns al trinquet de Villanueva de Castellón o Marrahí i Murcianet s’enfrontaran a Pablo i Roberto.

Pel que fa al Trofeu Diputació d’Alacant, al trinquet de Pedreguer s’ha jugat la tercera eliminatòria dels quarts de final. En este cas sí que hi ha hagut igualtat del primer a l’últim quinze en la victòria de Marc i Salva per 60-55 davant Pablo de Sella, Pere i Conillet.

Els quarts de final es tancaran este dilluns al trinquet d’Ondara on Pere Roc II i Monrabal II jugaran contra Giner i Tomàs II.

Comentarios

volver arriba