Menu

Pilota | Martes, 11 Agosto 2020 13:36

Mario, Àlex Alandes I Guillem Palau, Campions De La VI Lliga 2 - Trofeu Caixa Popular

Mario, Àlex Alandes I Guillem Palau, Campions De La VI Lliga 2 - Trofeu Caixa Popular
El trio roig, format per Mario (CPV Riba-Roja), Àlex Alandes (CPV Marquesat) i Guillem Palau (CPV Marquesat), que havia acabat ja la fase regular com a primer de grup, va complir els pronòstics i es va alçar amb este preuat títol davant de la formació blava, en aquest cas, formada per Carlos Donat (CPV Marquesat), Hilari (CPV Beniparrell) i Guillem Cuadrat (CPV Meliana), jugadors criats en clubs, en aquest cas, de la modalitat galotxa i que ara, compaginen tots esta faceta amb el perfeccionant del seu nivell en les escoles de tecnificació i CESPIVA de la Federació de Pilota Valenciana, i que a més, es troben, algúns d'ells, molt a prop del professionalisme. 
 
Arrancava la final prou igualada amb alternatives al marcador, però, era l'equip blau el que s'anotava el primer joc, al dau i també el segon des del rest, posan un 20 a 10 al caseller (eixien de iguals 10). Tot seguit perdien els jocs al dau les dues formacions, posant un 25 per 15, amb avantatge blau. A partir d'eixos primers jocs, la cosa canvia i comencen a sumar el trio de Mario, que aconseguixen un 25 a 40 al seu favor. Tres jocs de diferència que eixes altures de partida ja feia decaure un poc als de Carlos Donat, tot i que no tiraren en cap moment la tovallola. La partida s'allargava i el cansanci anava també apoderant-se dels jugadors, sobre tot dels que anaven darrere que veien cada vegada més difícil la remuntada, tant era així, que els de roig continuaven sumant, arribant al 30 a 50 per a rematar un poc més tard la partida amb un marcador de 35 a 60, que tot i que parega una diferència àmplia, la realitat del joc va ser ben diferent, cuallant els sis jugadors un gran final, que va estar retransmesa en streaming en les xarxes socials de la Federació de Pilota Valenciana. Un títol que s'emporten el trio de Mario, Àlex i Guillem Palau, el més important fins ara que han aconseguit aquestos alumnes del CESPIVA en la modalitat d'escala i corda i que els posa en molt bona situació per a disputar competicions de més nivell. Tant és així, que aquesta competició, la Lliga 2 - Trofeu Caixa Popular, es referència per a jugadors que són a dia de hui autèntics jugadors d'èlit, com és el cas de Francés, campió en 2015, De la Vega i Bueno, que eren protagonistas en la final de 2016, o el cas de Guillermo, que disputava la final en 2017 i que enguany s'acaba de proclamar campió de tota una lliga professional. 
 
A més, la vesprada arrancava amb una partida prèvia, la que enfrontava les parelles de Vicent (CPV Vinalesa) i Àlex Olivas (CPV Quart de les Valls) davant altra parella, la que formaven Martí I (CPV Faura) i Rafa (CPV Massalfassar) en la que estava en joc la tercera i quarta posició. La partida va tindre soles el color de la parella blava, la de Vicent i Àlex que acabaven en tercera posició la Lliga 2 - Trofeu Caixa Popular després de guanyar per 60 a 25.
 
Els encarregats, de lliurar els trofues vàren ser José Daniel Sanjuán, President de la Federació de Pilota Valenciana, Natacha López, regidora d'esports de Massalfassar, Javier Garcia, regidor d'esports de Riba-Roja.

Comentarios

volver arriba