Logo
Imprimir esta página
Pilota | Miércoles, 12 Agosto 2020 11:04

Es presenta la final de ‘XIV Lliga Bankia de Raspall Femení’

Es presenta la final de ‘XIV Lliga Bankia de Raspall Femení’

La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia han presentat aquest dimarts la gran final de la ‘XIV Lliga Bankia de Raspall d'Elit Femení 2020’ en un acte celebrat en la Sala d'actes de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports. En l'acte han participat el president de la FPV, José Daniel Sanjuán; el director general d'Esport, Josep Miquel Moya; la coordinadora de Comunicació i Relacions Externes en Comunitat Valenciana i Murcia de Bankia, Isabel Rubio, junt al president de la Fundació de Pilota Valenciana, Pepe Catalunya.

Es tracta del primer acte de la final del torneig més important del raspall femení. Aquest es disputarà dissabte que ve 15 d'agost, al carrer de pilota de Massalfassar, a les 17.45 hores, i amb la presència de les cameres d´Àpunt Mèdia. Massalfassar acull per primera vegada una final d'aquesta envergadura. L'equip campió dels últims tres anys, Bicorp, amb Victòria i Mar, s'enfronta al millor equip d'aquesta temporada, Beniparrell, que jugarà amb Ana i Noelia, invictes fins hui i subcampiones de 2019.

El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, ha ressaltat la importància de la dona en l'esport. “Des de la Federació, i amb l'ajuda inestimable de Bankia, estem aconseguint que la pilota femenina adquirisca una major rellevància. Les jugadores són un clar exemple de sacrifici, superació, bon fer i complementen aquest esport d'una forma importantíssima. Entitats com Bankia, juntament amb la Diputació i la Generalitat Valenciana, ajuden a posicionar l'esport femení entre la societat”.

Isabel Rubio, coordinadora de Comunicació i Relacions Externes en Comunitat Valenciana i Murcia de Bankia, ha posat en valor que “en un any especialment complicat” tant per a l'esport com per a la societat, “la Lliga no ha perdut gens d'emoció, de qualitat i de bones partides”. “M'agradaria, en aquest context, destacar el compromís ferm de Bankia amb la pilota femenina i amb la Lliga”, ha subratllat.

D'altra banda, el representant de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, ha destacat “el gran nivell dels equips de Bicorp i Beniparrell.” “Es tracta de dos equips de molt alt nivell i bé compenetrats que són sempre garantia espectacle que es consolida gràcies al patrocini de Bankia, que manté el seu compromís amb el nostre esport, en un any tan dur com aquest, i un any més amb la presència de les cameres d´Àpunt Mèdia”.

Per la seua part, el president de la Fundació de Pilota Valenciana, José María Cataluña, ha manifestat, que "ens sentim molt contents de poder estar en esta presentació de final, gràcies a la Federació de Pilota Valenciana. Hem de ser entitats complementàries i ajudar en tot el que estiga al nostre abast per a continuar desenvolupant les competicions femenines. És tot un èxit que la Federació haja tirat endavant amb aquesta competició, el bé que la tracta, i a més, el nivell que heu demostrat tan alt, tot i la situació de pandèmia que estem vivint de forma extraordinària". 

Finalment, les jugadores finalistes, Mar i Victòria, representants de Bicorp, i Noelia i Mireia, representants de l'equip de Beniparrell, han tancat l'acte amb la ja tradicional elecció de les pilotes amb les quals es disputarà la gran final del dissabte, Victoria i Noelia han sigut les encarregades de triar les pilotes noves de la final. També s'ha realitzat la reballada, que ha caigut del costat de Beniparrell, que ha triat el traure.

Galería de imágenes

Comentarios

Te puede interesar

Lo último de Redacción

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.