Menu

Pilota | Jueves, 03 Septiembre 2020 15:57

Ricardo Sales, nou vicepresident de raspall

Ricardo Sales, nou vicepresident de raspall

Després de la dimissió d'Armando Mercé de Bicorp al capdavant del raspall federatiu per motius personals que li impedeixen poder continuar representant a la modalitat dels didals.

Ricardo Sales de Beneixida va ser nomenat vicepresident de raspall a la Junta Directiva d'ahir dimecres a la vesprada. Ricardo és president del club de pilota La Vall Alcàntera-Càrcer des de fa 6 anys a més de ser adjunt a presidència de la FEDPIVAL des d'esta legislatura.

Nascut a la desapareguda Beneixida resideix a Alcàntera de Xúquer, club amb el qual va ser un dels promotors als anys '80 del primer Trofeu Levante-EMV de Raspall, predecessor de l'actual Campionat Autonòmic de Raspall. Ricardo va ser campió del mateix campionat que havia ajudat a crear amb el seu club als anys '89 i '90.

Desde la Federació de Pilota Valenciana han volgut agrair a Armando de Bicorp els anys de dedicació a la seua modalitat. També feliciten a Ricardo Sales la seua designació i esperen una vicepresidència plena d'encerts i treball per la pilota valenciana i especialment pels pilotaris amb didals.

 

Comentarios

volver arriba