Menu

Pilota | Jueves, 24 Septiembre 2020 09:23

La Universitat de València celebra la tradicional benvinguda al nou curs al trinquet de Pelayo

La Universitat de València celebra la tradicional benvinguda al nou curs al trinquet de Pelayo

Un any més la Universitat de València aposta per la presència de la pilota en les diferents activitats que realitza per donar la benvinguda al nou curs amb la col·laboració de la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana

El trinquet de Pelayo acollirà este dijous 24 de setembre una sessió festiva que constarà de dues partides d’escala i corda. Com és habitual en esta cita, els alumnes, així com el personal de la Universitat de València, tenen l’accés gratuït presentant el carnet universitari.

La jornada començarà a les 16.30 hores amb una partida de la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa popular d’escala i corda. El cartell està conformat per tres jugadors que són part del futur del nostre esport i dels quals hi ha moltes esperances depositades en ells. A més, els dos mitgers han participat en la Lliga Bankia d’escala i corda 2020.

Per un costat formaran Diego d’Onda i Álvaro Gimeno, els quals van perdre a la primera jornada davant Lostado i Bueno per 60-30. El castellonenc és una de les promeses més consolidades de la província, tal com reflecteix la seua convocatòria amb la selecció absoluta per al Mundial de Bèlgica amb tan sols 16 anys. Tanmateix, el mitger de Massalfassar és una de les sensacions del 2020 als seus 22 anys, gràcies a la considerable evolució positiva del seu joc, especialment a la Lliga.

A l’altra banda de la corda estaran Mario i Monrabal II, els quals debuten a la competició en descansar a la primera data. El rest de Riba-roja de Túria de 18 anys ve de proclamar-se recentment campió de la Lliga 2 Caixa Popular d’escala i corda, mentre que Monrabal II acumula un palmarés notori, entre altres, bicampió de la Lliga i la Copa.

Una vegada finalitze esta partida, a partir de les 18.00 hores serà el torn del cartell de ‘Benvinguda Universitat de València’ amb l’enfrontament de Salva Palau i Salva contra Julio Palau i Pere. Es tracta d’un duel entre dos rests dels quals també s’espera molt d’ells i que ja fa uns anys que estan batent-se amb les figures del moment, juntament amb dos mitgers amb una trajectòria destacable al món professional.

Este no serà l’únic acte que realitzen conjuntament la Universitat de València i la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana. En octubre tindrà lloc la Setmana Universitària amb dues partides més d’escala i corda. La primera serà el dijous 8 d’octubre, i la segona el 10 del mateix mes, on estarà assegurada la presència de les millors estreles de la modalitat.

Tanmateix, el 20 de desembre la festa es traslladarà a Ontinyent, on la Universitat de València compta amb un Campus. El trinquet municipal de la capital de la Vall d’Albaida acollirà una partida de raspall amb les millors figures universitàries. Totes estes dades podrien canviar per la situació sanitària que es viu actualment a causa de la Covid-19.

Comentarios

volver arriba