Menu

Pilota | Jueves, 22 Octubre 2020 10:41

L'Individual Sub23 De Raspall - FTA Es Resol A Castelló De Rugat

L'Individual Sub23 De Raspall - FTA Es Resol A Castelló De Rugat

El trinquet de Castelló de Rugat acull esta vesprada la final del Campionat Individual de raspall sub-23 - Trofeu Fundación Trinidad Alfonso, a més de la final de consol.lació.

A la final arriben dos jugadors que protagonitzaran una final inèdita, entre un dels favorits des de l'inici, Murcianet, i d'altre que es pot considerar com a sorpresa, Nicolàs, tot i que vé jugant molt bé els últims mesos. Els dos jugadors, que pertanyen al club de La Vall, arriben a la final en molt bon moment de forma, tot i que Murcianet, pareix el favorit per a la càtedra, haurà de lluitar de valent per aconseguir el seu objectiu. 
 
Nicolàs arriba a la final després de vèncer en una gran partida a un dels jugadors que partia com a favorit, Rafa d'Alzira per 25 a 15. Per la seua banda, Murcianet guanyava per 25 a 10 davant Jose de Xeraco. Per tant, final servida que es disputarà a les 18.00 hores al trinquet de Castelló de Rugat. A més, com a prèvia, els dos perdedors de les semifinals disputaran la partida pel tercer i quart lloc, es dir, José deEl Xeraco davant Rafa d'Alzira.
 

Comentarios

volver arriba