Menu

Pilota | Lunes, 16 Noviembre 2020 13:47

La Generalitat Valenciana publica els esportistes d’elit amb ajudes academicoesportives

Fuente: Xarxes Fedpival Fuente: Xarxes Fedpival

La Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Educació, Cultura, i Esports ha resolt les ajudes academicoesportives per a esportistes d’elit de nivell A i B de la Comunitat Valenciana per a sufragar en part les despeses ocasionades pels seus estudis i formació acadèmica, com a incentiu econòmic a la seua formació, en consideració als seus resultats esportius i les exigències en la seua preparació.

La Direcció General de l’Esports ha destinat un total de 400.000€ per a aquestes ajudes als esportistes estudiants de la Comunitat Valenciana, que s’han repartit entre candidats de totes les disciplines esportives amb implantació en el territori valencià. 

Les ajudes han estat contemplades per als esportistes d'elit de nivell A i B que figuren en les llistes d'esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana publicades en  2019, i que en 2020 complisquen com a màxim 26 anys.

Les persones beneficiàries tenen matrícula durant tot el curs acadèmic en un centre d'ensenyança secundària o universitària oficialment reconegut per la conselleria competent en matèria d'educació, cursant ensenyaments de règim general, ensenyaments de règim especial o ensenyament universitari. A més, els esportistes han d’estar en possessió de la corresponent llicència en vigor de la federació esportiva.

Els i les pilotaires que han obtés aquesta ajuda per banda de la Direcció General de l’Esport són en total 16, 2 jugadores i 14 jugadors:

Alexandre Alandes Biendicho

Juan Carlos Bonillo Pérez

Francisco José Cano Tortosa

Mario Cañada Castellano

Ana Belén Castelló Manzano

Carlos Donat Rosillo

Álvaro Escrivá Sendra

Iván Esparza Santamaría

Albert Giner Herráiz

Jorge Orts Gómez

Joan Llopis Sanchis

Severino Martínez Murillo

Guillermo Eduardo Palau Duart

Joan Pastor Sirvent

Rafael Pla Martí

Ana Puertes Espadas

Comentarios

volver arriba