Menu

Pilota | Miércoles, 18 Noviembre 2020 09:38

Els clubs de Beniparrell, Borbotó, Sueca, Meliana, Rafelbunyol i Xeraco prop de les finals femenines de raspall

Se habla de: pilota,

Els clubs de Beniparrell, Borbotó, Sueca, Meliana, Rafelbunyol i Xeraco prop de les finals femenines de raspall

El passat cap de setmana es van disputar les partides d'anada de les semifinals de l'Autonòmic de Raspall Parelles Femení i el pròxim cap de setmana es disputaran les partides de tornada.

El XXII Campionat Autonòmic de Raspall Parelles Femení afronta les semifinals en cadascuna de les seues categories, primera, segona, tercera i quarta A, pel que respecta a la quarta categoria B encara s'estan disputant partides de la primera fase. El passat cap de setmana es van disputar les partides d'anada de semifinals i aquest pròxim cap de setmana es disputaran les partides de tornada, que acabaran de decidir els equips finalistes que s'enfrontaran per aconseguir el títol en cadascuna de les categories.

En la categoria de plata, en la primera semifinal es van enfrontar l'Ajuntament de Beniparrell B amb Maria i Julia que van vèncer contundentment 25 a 0 al CPV Alcàntera -Càrcer format per Laura i Miranda. En la segona semifinal, es va enfrontar l'Ajuntament de Beniparrell C amb Mireia i Lucia al CPV Borbotó C format per Mònica i Mireia, en aquesta partida van eixir vencedores les jugadores de Borbotó per 15 a 25. Les jugadores Beniparrell B tenen un gran avantatge per a colar-se en la final, tot i que la partida de tornada la juguen fora de casa, igual que Borbotó que després de guanyar la primera partida la volta és en la seua localitat pel que tenen moltes opcions de ser l'altre equip finalista.

En la tercera categoria, van jugar en una semifinal l'equip de Amics de Sueca A amb Angela, Lucia i Ivet, contra la formació de Carraixet Tavernes Blanques A amb Paula i Luisa, en la qual van guanyar per 25 a 0 les jugadores de Sueca. Mentre que, en l'altra semifinal, el CPV Meliana B amb Carolina i Marta es va imposar 25 a 0 a l'Ajuntament de Beniparrell D amb Natalia i Paula. De moment els equips de Sueca i Meliana agafen un gran avantatge en aquestes eliminatòries, tot i que la partida de tornada d'aquesta eliminatòria la disputaran fora de casa.

En la quarta categoria A, en la primera de les semifinals el CPV Alzira G format per Maribel, Sara i Lucia, va ser derrotat pel CPV Rafelbunyol D, Susanna i Isabel per 10 a 25, mentre que en la segona semifinal l'Ajuntament de Beniparrell F amb Loli i Lara, també va perdre contundentment 0 a 25 enfront del CPV Xeraco C format per Zaira i Julia. Tant Xeraco com Rafelbunyol són els clars favorits per a ficar-se en la final, ja que han aconseguit grans resultats i a més les partides de tornada les disputen en les seues localitats.

Pel que respecta a la màxima categoria, de moment són els equips d'Ajuntament de Beniparrell A i Beniarbeig-El Verger els clars favorits per a colar-se en la gran final, després de vèncer en les partides d'anada de semifinals, a més, aquests dos equips van ser els que van quedar primers classificats en els seus respectius grups.

Resultats partides d'anada semifinals XXII Autonòmic de Raspall Parelles Femení:

Primera categoria:

·         Turisme Rural Bicorp A – 10 – 25 – Ajuntament de Beniparrell A

·         Estudi Martí Borbotó B – 0 – 25 – CPV Beniarbeig-El Verger

Segona categoria:

·         Ajuntament de Beniparrell B – 25 – 0 – CPV Alcàntera-Càrcer

·         Ajuntament de Beniparrell C – 15 – 25 – CPV Borbotó C

Tercera categoria:

·         Amics de Sueca A – 25 – 0 – Carraixet Tavernes Blanques A

·         CPV Meliana B – 25 – 0 – Ajuntament de Beniparrell D

Quarta categoria A:

·         CPV Alzira G – 10 – 25 – CPV Rafelbunyol D

·         Ajuntament de Beniparrell F – 0 – 25 – CPV Xeraco C

Comentarios

volver arriba