Menu

Pilota | Lunes, 23 Noviembre 2020 10:10

Beniparrell i Beniarbeig-El Verger lluitaran pel títol Autonòmic femení

Fuente: Fedpival Fuente: Fedpival

Beniparrell i Beniarbeig-El Verger disputaran la final de l’Autonòmic de raspall per parelles femení, Trofeu Diputació de València. La jornada del cap de setmana celebrava les partides de tornada de semifinals i ha deixat Ana i Noelia de Beniparrell, i Aida i Fanni de Beniarbeig-El Verger, en la gran final del pròxim 28 de novembre al trinquet d’Alzira. Final, a més, inèdita, perquè les alacantines disputaran la seua primera batalla definitiva pel títol.

En la primera semifinal l'Ajuntament de Beniparrell, actual subcampió del torneig, havia de confirmar el seu bitllet per a la final i, per huitena vegada consecutiva, no fallarà a la cita. Ana i Noelia van guanyar novament a la parella de Turismo Rural Bicorp (en l’anada, 10-25), amb Victoria i Mar. Les jugadores de Bicorp ho van donar tot per a intentar una remuntada que semblava molt complicada davant d’una parella tan forta com la formada per Ana i Noelia. Així, la lluita hi va estar present, però el resultat va ser positiu per a les locals, que a més aconseguien confirmar el pas a la final.

Els dos primers jocs de la partida van ser de domini prou còmode per a l'equip que estava a la treta. Primer va guanyar Beniparrell i després Bicorp, que ho feia a més de forma contundent. Tant Ana com Victòria feien una treta molt potent i col·locada que era molt difícil de restar. El tercer joc va ser més disputat, però Noelia rematava els quinzes amb molta seguretat, per posar el 10 per 5. Bicorp responia amb Victoria guanyant el joc a la treta (10-10), però la treta posterior d’Ana i la resolució de Noelia posaven el 15-10 que significava que Beniparrell ja estava a la final. A partir d’aquest moment, la partida ha canviat el ritme, fins el 25-20 definitiu. 

En l’altra semifinal, la partida d’anada havia deixat el terreny preparat per a Beniarbeig-El Verger, i així es va confirmar. Després del 5 a 25 de l’anada per a les alacantines, l'Estudi Martí Borbotó B havia de donar la sorpresa. Aida i Fanni no ho van permetre i es van imposar per 25-0 a Irene i Adriana. Amb aquesta victòria, les alacantines disputaran la seua primera final, després d’una temporada en què s’han mostrat molt competitives i segures en tot moment.

La partida va demostrar que el bon moment de forma de Beniarbeig-El Verger no és fruit de la casualitat, i no han deixat ni un instant de respir a les de l’Horta, que no han aconseguit posar-se per davant en cap moment. Aida ha fet la treta contundent, i Fanni rematava els quinzes amb solvència. Al final, 25-0 per a les locals i bitllet finalista.

La final de Primera està prevista per al dissabte 28 de novembre en el trinquet d'Alzira, junt a les de Segona (Borbotó C-Beniparrell B), Tercera (Beniparrell D-Amics Sueca) i Quarta A (Xeraco-Rafelbunyol D).

 

 

Resultats tornada de semifinals (en negreta, els equips finalistes):

PRIMERA:

Beniparrell 25

Bicorp 20

 

Beniarbeig-El Verger 25

Borbotó B 0

 

SEGONA:

Borbotó C 25

Beniparrell C 0

 

Alcántera-Càrcer La Vall 25

Beniparrell B 10

 

TERCERA:

Beniparrell D 25

Meliana B 0

Pròrroga:

Beniparrell D 10

Meliana B 5

 

Tavernes A 10

Amics Sueca 25

 

QUARTA A:

Xeraco 25

Beniparrell 0

 

Rafelbunyol D 25

Alzira G 0

Comentarios

volver arriba