Menu

Pilota | Martes, 24 Noviembre 2020 10:58

Disputades els quarts de final de la Lliga Juvenil D'escala i Corda

Se habla de: pilota,

Disputades els quarts de final de la Lliga Juvenil D'escala i Corda

Els trinquet de Pedreguer i Massalfassar acollien les partides corresponents als quarts de final de la XV Lliga Juvenil d'escala i corda.

Per una banda, al trinquet de la Marina Alta, en primera instància, guanyava l'equip de Raül, Àlvaro i Vicent davant del de Alex Albert, Andreu i Cobos en una bona partida que acabava amb el resultat de 60 a 45. La segona de les partides que es disputaven a Pedreguer, encara estava més igualada, s'imposava amb un marcador de 60 a 50 l'equip d'Alejandro, Amores i Ivan davant del de Joan, Muedra II i Dani.
 
D'altra banda, i al trinquet de Massalfassar, tenien lloc les altres dues partides de quarts de final que es desenvolupaven de manera ben diferenciada. Obria la vesprada la partida entre Quique Marco, Rubén i Javi, que guanyaven molt fàcil pel resultat de 60 a 20 davant un dels equips favorits, el de Jorge, Júlio i Albert. En la segona partida ocorria tot el contrari, s'imposava per la mínima, es dir, 60 a 55 la formació de Marco, Joan i Óscar davant de Saül, Dani i Carlos. 
 
Les semifinals, que es disputaran al trinquet de Vilamarxant, queden per tant establides d'aquesta manera:
 
- Quique, Rubén i Javi davant Marco, Joan Llopis i  Óscar
- Raül, Àlvaro i Vicent Mata davant Alejandro, Fran i Iván

Comentarios

volver arriba