Menu

Pilota | Viernes, 27 Noviembre 2020 11:53

La final del campionat individual Bankia d'escala i corda s'ajorna per lesió de De La Vega

La final del campionat individual Bankia d'escala i corda s'ajorna per lesió de De La Vega

La Fundació per la Pilota Valenciana comunica que la final del XXXV Campionat Individual Bankia – Trofeu president de la Generalitat en la modalitat d’escala i corda queda ajornada per lesió de De la Vega, que havia de jugar pel títol contra Puchol II el pròxim diumenge dia 29 en partida programada al trinquet Pelayo

De la Vega va tindre molèsties en la semifinal del passat dimecres disputada davant José Salvador i, com no van remetre, ahir es va traslladar en companyia del director esportiu de la Fundació fins a la Clínica IVRE+, on el doctor Miguel Ángel Buil el va reconèixer i va diagnosticar que pateix  ‘sospita de trencament parcial de tendó supraespinós – bursitis sasd de grau moderat aspecte dens’.

Acollint-se a l’article 4 de l’apartat ‘ajornaments’ del reglament de la competició, De la Vega ha sol·licitat no disputar la final el pròxim diumenge, petició que ha estat acceptada amb la confirmació mèdica de la lesió. Així les coses, la final es jugarà el dissabte 5 de desembre al trinquet Pelayo a les 18.00 hores i serà retransmesa en directe per À Punt.

El mateix dia 5 de desembre estava programada la final del Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat de raspall. Per a no fer coincidir les dues finals, el títol de raspall es resoldrà el dia 13 de desembre al trinquet de Bellreguard a les 13.00 hores i la partida també serà emesa en directe per À Punt.

Per últim la Fundació per la Pilota Valenciana vol agrair públicament la col·laboració de la nostra televisió, À Punt, i de la Federació de Pilota Valenciana, per tal de poder dur a terme els canvis ací exposats.

Comentarios

volver arriba