Menu

Pilota | Lunes, 30 Noviembre 2020 09:41

El Diputació de Raspall Parelles viurà les finals masculines en Alzira

Jugador del Genovés B. Foto: Federació de Pilota Valenciana Jugador del Genovés B. Foto: Federació de Pilota Valenciana
La 22ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de València, viurà aquest cap de setmana les primeres finals masculines, mentre que la final de primera i quarta B tindran lloc el diumenge 20 de desembre, també en el trinquet d'Alzira
Demà dissabte, a partir de les 18 hores, jugaran per la copa de quarta C l'Alzira C, que jugarà com a local, i el Carcaixent. Jugant-se altres tres partides més el diumenge pel matí, on començarà el programa de finals amb la corresponent a tercera categoria entre el Lanzadera Montserrat A i Alcàntera-Càrcer C.
A continuació aplegarà el torn a la final de quarta A entre l'Alqueria d'Asnar A i Favara B, completant la matinal la final de segona entre El Genovés B i Alcàntera-Càrcer B.
Respecte a la categoría de primera masculina, encara estan jugant-se les semifinals. En la primera eliminatòria per aplegar a la gran absoluta final del campionat va ser El Genovés A qui es va avançar 25 per cap en l'anada al Gavarda A, posant un peu i mig en la lluita pel títol. Igual situació es va viure en la segona semifinal entre Xeraco A i el Muro-Planes A, adelantant-se els de la Safor en la mateixa.
 
Dissabte 28 de novembre
Final 4ªC - 18:00 h.: CPV Alzira C / CPV Carcaixent
Diumenge 29 de novembre
Final 3ª - 10:00 h.: Lanzadera Montserrat A / CPV Alcàntera-Càrcer C
Final 4ªA - 11:30 h.: CPV Alqueria d'Asnar A / CPV Favara B
Final 2ª - 13:00 h.: CPV El Genovés B / CPV Alcàntera-Càrcer B
 

Comentarios

volver arriba