Menu

Pilota | Miércoles, 27 Enero 2021 12:01

El divendres se celebrarà l'assemblea de Raspall

Se habla de: pilota,

Fuente: Federació de Pilota Valenciana Fuente: Federació de Pilota Valenciana

Divendres que ve 29 de gener es realitzarà l'assemblea de Raspall, a partir de les 19.30 hores de la vesprada de manera telemàtica

Aquesta setmana es durà a terme l'assemblea de clubs de la modalitat de Raspall, la qual es realitzarà de manera telemàtica, ja que a causa de la situació de la Covid-19 no podrà ser de manera presencial. Concretament es realitzarà divendres que ve 29 de gener a les 19.30 hores, a ella s'accedirà a través d'una adreça electrònica que rebut els assistents a través de correu electrònic. L'objectiu principal d'aquesta assemblea és que els tècnics de la Federació de Pilota Valenciana juntament amb els presidents i delegats de cada club de la modalitat, debaten i planifiquen les competicions d'aquest 2021, especialment l'Autonòmic de Raspall Trofeu Diputació de València, que és el primer a arrancar.

Aquesta reunió servirà per a tractar de tancar els equips i grups de cada categoria, així com també les possibles dates en què podria arrancar, que serà quan la situació sociosanitària de la pandèmia així ho permeta. Els 32 clubs que participaran en aquest Autonòmic de Raspall són: Alcàntera-Càrcer, Alfara del Patriarca, Alqueria d’Asnar, Alqueria de la Comtessa, Alzira, Beniarbeig-El Verger, Beniparrell, Bicorp, Borbotó, Carcaixent, Castelloner, Crevillent, Favara, Gavarda, El Genovés, Godelleta, Marquesat, Meliana, Moixent, Moncada, Montserrat, Muro d'Alcoi, Polinyà del Xúquer, Quatretonda, el Real de Gandia, Sueca, Tavernes Blanques, Campanar de València, Tamborí de València, Valldigna, Volea de Carlet i Xeraco.

Malgrat la situació crítica de la pandèmia, el Campionat Autonòmic de Raspall 2021 podrà presumir d'una gran participació, ja que s'han inscrit 102 equips entre les 11 categories de participació. Entre totes aquestes formacions, hi ha alguns clubs que mereixen un esment especial per la seua gran faena i gran participació en la competició, el club que més equips ha inscrit és Beniparrell, amb un total d'11 equips repartits en 7 categories diferents, amb la curiositat que 6 d'aquestos equips són femenins. En el segon escaló de participació estan els clubs d'Alzira, Meliana i Polinyà del Xúquer, que aporten 7 equips cadascun d'aquests. Mentre que en el tercer escaló amb 5 equips inscrits estan, Alcàntera-Càrcer, Alqueria d’Asnar, Bicorp, Borbotó i El Genovés.

Fuente: Federació de Pilota Valenciana

 

 

Comentarios

volver arriba