Menu

Pilota | Miércoles, 24 Febrero 2021 10:38

Les seleccions de pilota valenciana tornaran als entrenaments a l'abril

Les seleccions de pilota valenciana tornaran als entrenaments a l'abril

La selecció absoluta i les inferiors entrenaran en les festes de pasqua i en els mesos d'estiu per a preparar els futurs compromisos internacionals

La preparació de cara als pròxims compromisos internacionals de les diferents categories de les seleccions de pilota valenciana, es reprendrà a partir del mes d'Abril. Després d'uns mesos sense haver-se concentrat les seleccions de Pilota Valenciana, els jugadors, les jugadores i el seleccionador Vicent David Molines ja tenen moltes ganes de tornar-se a concentrar. Tot sembla que a partir del mes de març començarà el procés de desescalada de les restriccions de la Covid-19, per la qual cosa, en les festes de setmana santa, està previst que les diferents seleccions tornen a exercitar-se, per a anar preparant les modalitats internacionals i coneixent noves promeses o jugadors consagrats en l'elit.

En setmana santa entrenaran les seleccions inferiors en la localitat de Massamagrell. Concretament la selecció sub-15 femenina i masculina s'exercitarà a la modalitat de One Wall, mentre que les seleccions sub-17 i sub-19, entrenaran d'una banda les xiques a Joc Internacional, mentre que els xics jugaran a Llargues. Pel que respecta a la selecció absoluta masculina, es convocaran els entrenaments a La Nucia per a practicar el Joc Internacional i a Massamagrell per a entrenar a One Wall. Mentre que, la selecció absoluta femenina, entrenaran juntament amb les seleccions inferiors a la modalitat de Joc Internacional també a Massamagrell.

En total seran presents aproximadament 12 jugadors en la selecció absoluta masculina i 8 jugadores en la selecció absoluta femenina. En les seleccions inferiors, seran quasi 30 jugadores les esportistes que entrenen en les seleccions femenines inferiors, mentre que en les seleccions masculines entrenaran prop de 40 esportistes. Tots aquests entrenaments es duran a terme, sota estrictes protocols sanitaris, per tal que els jugadors i jugadores de pilota tinguen les més mínimes possibilitats de poder patir algun contagi del virus.

Comentarios

volver arriba