Menu

Pilota | Viernes, 09 Abril 2021 12:04

Jornada marcada per la pluja en el Diputació de Frontó Parelles

Jornada marcada per la pluja en el Diputació de Frontó Parelles
El pròxim cap de setmana, si la climatologia ho permet, es disputarà una nova jornada en el Campionat Autonòmic de Frontó Parelles, trofeu Diputació de València
De nou, mentre no hi haja canvis en els protocols anti-covid, les partides es jugaran a porta tancada, de manera que no pot acudir públic a les mateixes.
 
Per a la màxima categoria estan previstes tres interessants partides. El dissabte obrirà la jornada l'enfrontament entre el Racó de la Pobla i Bvalve El Puig B. A les 18:30 hores estan citats per aquesta partida Pascual de la Pobla i Adrian de Museros, jugadors del club del Racó, així com Arcusa de Quart de Poblet i Efren, representants del Puig B.
 
El diumenge pel matí, a les 10 hores, en el frontó d'Alfafar jugarán Museros, amb Enrique y Lemay, davant el Quart de Poblet A, que compta amb Roberto de Beniparrell i Adrian de Quart. Tancarà la jornada la visita del Castelló A, format per Ximo d'Almenara i Josep de Vila-real, al primer equip del club del Puig, que defensa el títol guanyat en la temporada 2020 per Carlos de Massalfassar i Alejandro de Paterna. La partida entre Bvalve El Puig A i Castelló A tindrà lloc el diumenge a les 11 hores en el poliesportiu de la localitat de l'Horta Nord.  
 
De moment la classificació de primera, a falta d'alguna partida pendent per disputar-se per les pluges dels últims dies, compta amb un empat en la primera posició entre Quart de Poblet A, Bvalve El Puig A, Racó Pobla i Museros. Tots ells amb tres punts, un més que el Bvalve El Puig B. Tancant la taula el Castelló A, amb només un punt al seu caseller. Respecte a la divisió de plata, son l'Almussafes A i el Quart de Poblet B els equips que ocupen la primera plaça dels seus grups. Posició que ocupen l'Almussafes B i el Bvalve El Puig G en els grups de tercera.
 
En les categories que es juguen entre setmana, son l'Electrica Vinalesa A i l'Ajuntament de Beniparrell els que empaten en la primera posició de la la primera categoria. Seguits pel Pelayo A, Autos Meliana A i Pelayo B, un punt per darrere dels líders. Respecte a la segona d'entre setmana, on els grups d'Alacant i Castelló començaran la competició la setmana pròxima, el grup de València compta amb el Caixa Popular Pobla A com a primer classificat. Per últim, en la divisió de bronze, la més nombrosa amb quatre grups de competició, son Castelló, Caixa Popular Pobla B, Paterna B i Cepsa Alzira B els que marxen al front de les respectives classificacions.

Comentarios

volver arriba