Logo
Imprimir esta página
Pilota | Martes, 13 Abril 2021 14:11

El Trofeu Diputació d'Alacant es presenta en el MARQ

El Trofeu Diputació d'Alacant es presenta en el MARQ

El dimecres 14 d'abril es presenta la Lliga de Llargues i Palma “Trofeu Diputació d'Alacant” en el Museu Arqueològic d'Alacant. La competició va arrancar el passat cap de setmana

La XXXVII Lliga de Llargues i la XXIX Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant 2021 es presenta aquest dimecres 14 d'abril, en el Museu Arqueològic d'Alacant a les 18.30 hores. A ella assistirà un representant per cadascun dels 32 clubs participants, que en aquesta edició han inscrit un total de 63 equips, que competiran des d'abril fins a finals de juliol i principis d'agost, dates en les quals es disputaran les finals de la competició en la localitat de Calp. En l'acte es farà lliurament de les samarretes oficials, així com el material i els llibres oficials de la lliga. A més a més, estarà presidit pel president de la FPV José Daniel Sanjuán, el vicepresident de la FPV Vicent David Molines, el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, el Diputat d'Esports d'Alacant Eduardo Dolon i el Director General d'Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Mollà.

El passat cap de setmana es va disputar la primera jornada de la competició, la qual va ser marcada per la pluja, que obligue a suspendre alguns enfrontaments en aquest començament de competició. Aquest pròxim cap de setmana contínua la competició amb la segona jornada i es competirà tots els caps de setmana fins al final de les lligues.

Comentarios

Te puede interesar

Lo último de Redacción

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.