Menu

Pilota | Jueves, 22 Abril 2021 11:16

La Lliga CaixaBank femenina es juga en l’Alqueria d’Asnar, Borbotó, Beniparrell i Bonrepòs i Mirambell

La Lliga CaixaBank femenina es juga en l’Alqueria d’Asnar, Borbotó, Beniparrell i Bonrepòs i Mirambell

Aquest cap de setmana es disputarà la 6ª jornada de la màxima competició femenina, amb la disputa de quatre partides molt interessants

La Lliga CaixaBank d'Elit de Raspall Femenina ens està deixant cada cap de setmana partides de molt alt nivell, en la qual després de cinc jornades disputades es pot observar que en les primeres posicions de la taula esta tot bastant igualat.

Aquest pròxim cap de setmana es disputarà la sisena jornada de la competició, en la qual es jugaran dues partides el dissabte 24 d'abril i altres dos el diumenge 25 d'abril. La primera partida del dissabte es disputarà en el trinquet de l’Alqueria d’Asnar a les 18 hores de la vesprada, entre les locals Erika i Myriam i l'equip de Bicorp Turisme Rural, format per Victoria i Mar. Aquesta partida enfronta a les quartes i primeres classificades, per la qual cosa s'espera que siga una partida bonica i igualada, ja que les locals en el seu trinquet són molt difícils de batre. L'altre enfrontament del dissabte es jugarà al carrer de Borbotó, entre les formacions de Estudi Martí Borbotó B amb Mireia i Adriana i Justo Ballester Meliana amb Aina, Eva i Carmen. Aquesta partida s'enfronten les sisenes i octaves classificades, per la qual cosa serà una partida equilibrada, en el qual l'equip de Meliana intentarà aconseguir la seua segona victòria consecutiva, mentre que les xiques de Borbotó voldran estrenar-se amb la primera victòria de la competició.

El diumenge al migdia es jugarà la tercera partida de la jornada en el trinquet de Bonrepòs i Mirambell, on a partir de les 13 hores, jugaran l'equip local de Tavernes Blanques Carraixet amb Paula, Luisa i Marta i la formació de Estudi Martí Borbotó A amb Irene, Anabel i Amparo. En aquesta partida les jugadores locals hauran de jugar a un nivell molt alt si volen guanyar, ja que les jugadores de Borbotó han començat bé la competició amb tres victòries en les cinc jornades disputades fins al moment. Tancarà la jornada l'enfrontament entre l'Ajuntament de Beniparrell amb Ana i Noelia, i Beniarbeig-El Verger amb Aida, Fanny i Maria, que es disputarà a les 18 hores del diumenge. Aquesta partida es presenta com la més apassionant de la jornada, ja que enfronta a les segones classificades, les xiques de Beniparrell contra les terceres classificades, les jugadores de Beniarbeig-El Verger, que estan separades per tot just un punt. Tots dos equips porten quatre victòries en les cinc jornades disputades i segur que les dues formacions donaran el màxim per a evitar la segona derrota de la competició.

Enfrontaments 6ª Jornada Lliga CaixaBank d'Elit de Raspall Femenina.

Dissabte 24 d'abril:

·         18.00 hores. Alqueria d’Asnar – Bicorp Turisme Rural

·         18.30 hores. Estudi Martí Borbotó B – Justo Ballester Meliana

Diumenge 25 d'abril:

·         13.00 hores. Tavernes Blanques Carraixet – Estudi Martí Brobotó A

·         18.00 hores. Ajuntament Beniparrell – Beniarbeig-El Verger

Classificació Lliga CaixaBank d'Elit de Raspall Femenina:

1.    Bicorp Turisme Rural – 14 pts.

2.    Ajuntament Beniparrell – 13 pts.

3.    Beniarbeig-El Verger – 12 pts.

4.    Alqueria d’Asnar – 9 pts.

5.    Estudi Martí Borbotó A – 9 pts.

6.    Justo Ballester Meliana – 2 pts.

7.    Tavernes Blanques Carraixet – 1pts.

8.    Estudi Martí Borbotó B – 0 pts.

Comentarios

volver arriba