Menu

Pilota | Martes, 04 Mayo 2021 12:50

Relleu, Tibi i Calp vencen en la Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant

Relleu, Tibi i Calp vencen en la Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant

El passat cap de setmana es va disputar la 4ª jornada de la Lliga Palma, la màxima categoria es va jugar en les localitats de Relleu, Tibi i Sella

La XXIX Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant va tindre el passat cap de setmana la 4ª jornada de la competició, en la qual es van disputar les partides de la primera categoria en les localitats de Relleu, Tibi i Sella.

La primera partida de la jornada es va jugar en la localitat de Relleu, on el CPV Relleu es va imposar contundentment al CPV Benidorm per 10 a 1. Amb aquest resultat el vigent campió de la passada edició, l'equip de Relleu es col·loca en primera posició amb 11 punts. La segona partida de la jornada es va disputar al carrer de pilota de Tibi, on l'equip local del CPV Tibi va vèncer de manera clara a la formació del CPV Sella B per un resultat de 10 a 1, que els fa sumar tres punts més per a posar-se amb 11 punts en la segona posició, és a dir, empatat amb el primer. El tercer enfrontament es va jugar a Sella, on el CPV Sella A no va poder aconseguir la victòria contra el CPV Calp, per la qual cosa van guanyar els segons per 4 a 10, que els fa aconseguir la primera victòria de la competició. Tancarà la jornada en aquesta màxima categoria la partida entre el CPV Vall de Laguar i el CPV Benimagrell, que es disputarà aquest dimarts 4 de maig a la vesprada.

La categoria de plata de Palma està molt igualada després de la disputa de les primeres quatre jornades. Lidera la classificació amb 9 punts el CPV Vall de Laguar, després d'aconseguir tres victòries i tan sols una derrota. Amb les mateixes victòries i derrotes està el CPV Agost, que és segon amb 8 punts. Mentre que la tercera plaça de la classificació l'ocupa el CPV Sella amb 7 punts.

Pel que respecta al grup A de la tercera categoria, els dos millors equips fins al moment són el CPV El Campello amb 8 punts i el CPV Cocentaina amb 7 punts. Finalment, en el grup B d'aquesta mateixa categoria els dos primers classificats són el CPV Poble Nou i el Top Recambios Castells que estan empatats a 9 punts.

Classificació primera categoria, XXIX Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant:

1.    CPV Relleu – 11 pts

2.    CPV Tibi – 11 pts

3.    CPV Laguar – 6 pts

4.    CPV Sella B – 5 pts

5.    CPV Calp – 4 pts

6.    CPV Benidorm – 3 pts

7.    CPV Benimagrell – 3 pts

8.    CPV Sella A – 2 pts

Comentarios

volver arriba