Menu

Pilota | Miércoles, 05 Mayo 2021 12:15

La Pobla s'emporta una important victòria davant El Puig en l'Autonòmic de Frontó Parelles

La Pobla s'emporta una important victòria davant El Puig en l'Autonòmic de Frontó Parelles

En la que era la partida de la jornada en el Campionat Autonòmic de Frontó Parelles, trofeu Diputació de València, el triomf va ser per a la parella de Pasqual de la Pobla i Adrian de Museros, que es referma el liderat del grup

El resultat de 34 a 41 favorable al Racó de la Pobla deixa despenjat al Bvalve El Puig A de la primera posició. Tot i jugar en casa, la parella del Puig, formada per Carlos de Massalfassar i Alejandro de Paterna, no va poder aplegar a 35, on hagueren sumat, i restat als de la Pobla, un punt molt important en la lluita que es preveu en les pròximes jornades. Aprofitant eixe resultat, i la seua victòria davant el Bvalve El Puig B, el Ninobe Quart A va consolidar el seu segon lloc en la classificació. Adrian de Quart i Roberto de Beniparrell sumaren els tres punts davant el segon equip del club del Puig, amb la qual cosa continuen a només dos punts dels primers, i amb una partida menys, que pot ser decisiva per a determinar les posicions finals. Pel que fa a la partida restant de la jornada, que enfrontava al Museros amb Castelló A, va ser per als de l'Horta, que avancen al Puig B en la taula. Ara Enrique de Museros i Lemay es situen en quarta posició., entrant de moment en les places de la fase final.
 
Classificació 1ª categoria:
1.-Racó Pobla Vallbona - 18 punts
2.-Ninobe Quart A - 16 punts
3.-Bvalve El Puig A - 11 punts
4.-CPV Museros - 6 punts
5.-Bvalve El Puig B - 5 punts
6.-CPV Castelló A - 1 punts
 
En la divisió de plata les partides de la lliga regular ja s'han completat, i s'han definit els enfrontaments de quarts de final, que tindran lloc el pròxim cap de setmana. Les semifinals enfrontaran als guanyadors de les eliminatòries 1 i 2, per un costat, i als de les 3 i 4, per l'altre.
 
1: CPV Algemesí / Bvalve El Puig C
2: CPV Quart B / Delifret-Magber Petrer A
3: JuanjoTrad. La Valldigna / Bvalve El Puig D 
4: CPV Quart C / CPV Almussafes A
 
En tercera categoria s'han vist obligat a retrasat les partides de quarts, ja que hi ha partides suspeses per les pluges de les últimes setmanes, i que es jugaran el pròxim cap de setmana.
 
Pel que fa a la competició d'entre setmana, encara queda lliga regular per disputar-se, al tindre en totes les categories grups més nombrosos. En el de primera la classificació l'encapçala l'Autos Meliana A, per davant del Pelayo A. La segona categoria compta amb tres grups de competició, on els seus primers classificats son Benimagrell, Castelló C i Caixa Popular Pobla Vallbona A. Per últim, en la divisió de bronze, qui manen en els respectius grups son Castelló F, Elèctrica Vinalesa B, Tavernes Blanques A i Fusion Ribera Alzira A. 

Comentarios

volver arriba