Menu

Pilota | Viernes, 07 Mayo 2021 12:35

Manises i Moixent defensen els seus liderats en l'Autonòmic de Galotxa en trinquet

Manises i Moixent defensen els seus liderats en l'Autonòmic de Galotxa en trinquet
En el Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, son el Caixa Popular Manises A i Les Alcuses Moixent A qui marxen al capdavant dels seus grups de primera en trinquet
Aquesta setmana es viuran quatre grans partides entre els protagonistes de la màxima categoria. Demà divendres, a partir de les 18:30 hores, i en el trinquet de la Pobla de Vallbona, s'enfrontaran el Caixa Popular Pobla A amb l'Algimia d'Alfara, en el que serà el primer dels enfrontaments del cap de setmana. Els del Camp de Turia lluitaran per inaugurar el seu caseller de punts, mentre que els d'Algimia no voldran perdre el ritme dels equips de la part alta de la classificació. La partida restant del seu grup viurà una apassionant lluita per la primera posició de la taula, ja que Les Alcuses Moixent A i l'Onda A marxen primer i segon classificats, a només un punt de distància. El trinquet de Moixent, dissabte a les 17:30 hores, serà el lloc on es juguen entre ells el liderat.
 
L'altre grup de la categoria oferirà als seguidors de la modalitat altres dues atractives partides per a la vesprada del dissabte. La primera d'elles tindrà lloc a les 16:30 hores, quan es disputaran els tres punts en joc l'Onda B i l'Odontica Riba-roja A en el trinquet del club de la Plana. Només un poc més tard, a les 18 hores, i en el trinquet "Tio Pena" de Massamagrell, es vueran les cares els joves del Massamagrell A i els veterans del Caixa Popular Manises A. Els de l'Horta Sud defensen la seua primera plaça, que ocupen ara dos punts per davant del Riba-roja.
 
El grup A de la segona categoria està encapçalat en estos moments pel Caixa Popular Pobla B, a un punt del Guadassuar A. Sent el Trinquet de Torrent A i el Caixa Popular Pobla C qui empaten en la primera posició del grup B. Respecte a la divisió de bronze es repeteix la mateixa situació, l'Egyptrailer Riba-roja C va primer del grup A, amb el Caixa Popular Manises C a un punt, sent el Llíria A i el Trinquet de Torrent C els qui comparteixen el primer lloc del grup B.
 
Ja en quarta A son el Castelló A i l'Odòntica Riba-roja D qui empaten al front de la taula en el primer grup, manant en solitari l'altre grup el Caixa Popular Riba-roja E. Per últim, en quarta B, els líders són Caixa Popular Pobla E, Sueca A, Rest. Onnes Xilxes B i Castelló C.
 
En la competició de juvenils independents, en la que tots els participants son d'escoles amb trinquet, els primers classificats son els joves de l'Alfara del Patriarca, seguits pel Guadassuar B i C. 
 

Comentarios

volver arriba