Logo
Imprimir esta página
Pilota | Miércoles, 12 Mayo 2021 13:01

Vall de Laguar lidera la Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant

Vall de Laguar lidera la Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant

L'equip de la Marina Alta és líder amb 12 punts seguit per la formació de Relleu i Tibi amb 11 punts

La XXIX Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant va disputar aquest cap de setmana la cinquena jornada de la competició, la qual ha deixat com a màxim destacat de la categoria d'or a la formació de Vall de Laguar, que va aconseguir una gran victòria contra l'equip de Tibi.

En aquesta cinquena jornada es van disputar quatre partides del màxim nivell de la modalitat de Palma. La partida més destacada, va ser la que va enfrontar al CPV Vall de Laguar i al CPV Tibi, ja que s'enfrontaven dos equips que ocupaven la tercera i segona plaça de la classificació. En aquesta partida l'equip de Laguar va véncer per 10 a 5, que li fan sumar tres punts d'or per a col·locar-se en el més alt de la taula amb 12 punts. La segona partida més destacada va ser la del CPV Relleu contra el CPV Sella A, la qual va ser molt disputada per tots dos equips, però que al final va acabar donant la sorpresa l'equip de Sella en vèncer per 6 a 10 i traure els tres punts contra els vigents campions. L'enfrontament entre el CPV Benimagrell i el CPV Sella B també va ser molt igualat, en la qual els dos equips van donar el màxim, al final es va imposar la formació de Sella per 7 a 10, que permet sumar als dos equips. Finalment, va tancar la cinquena jornada d'aquesta primera categoria, la partida entre el CPV Benidorm i el CPV Calp, en la qual l'equip local no va donar cap opció als seus rivals i va vèncer per un contundent 10 a 0 que li fan sumar un total 6 punts.

En la categoria de plata, també és l'equip del CPV Vall de Laguar el que lidera la classificació en solitari, després que aquest cap de setmana aconseguira la seua quarta victòria de la competició contra el CPV Agost, per un resultat de 5 a 10, que fa que Laguar siga el màxim destacat amb 12 punts. El segon classificat és el CPV Parcent ja que després de tres victòries suma 9 punts, aquest cap de setmana va vèncer còmodament davant el seu públic al CPV Sella per 10 a 3.

Finalment, en la tercera categoria de palma, en el grup A els equips del Campello i Crevillent A són els més destacats després que tots dos van aconseguir una victòria més aquest cap de setmana. A més, també va guanyar en aquest grup el CPV Xixona al CPV Mutxamel per 10 a 2 que li fan sumar 6 punts en la taula classificatòria. Mentre que en el grup B, hi ha un triple empat per la primera posició amb 9 punts amb els equips de CPV Poble Nou, CPV Relleu i el Top Recambios Castells.

Classificació XXIX Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant, primera categoria:

1.    CPV Vall de Laguar – 12 pts

2.    CPV Relleu – 11 pts

3.    CPV Tibi – 11 pts

4.    CPV Segella B – 7 pts

5.    CPV Benidorm – 6 pts

6.    CPV Sella A – 5 pts

7.    CPV Calp – 4 pts

8.    CPV Benimagrell – 4 pts

Comentarios

Te puede interesar

Lo último de Redacción

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.