Menu

Pilota | Lunes, 07 Junio 2021 14:07

Canvis en la part alta del Diputació Autonòmic de Raspall

Canvis en la part alta del Diputació Autonòmic de Raspall

La última jornada ens va deixar canvis importants en la classificació de la màxima categoria del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València

A falta de només tres setmanes de completar la lliga regular del torneig, tots els punts son importants i els principals favorits lluiten per entrar en les quatre primeres posicions que els permetrien jugar les semifinals. El líder del grup, Bicoroliva Bicorp A, va sumar els tres punts davant l'Alzira B, amb la qual cosa continua al capdavant de la taula i ja es matemàticament el primer semifinalista del campionat.
 
Fins la setmana passada hi havia un triple empat en la segona posició entre Muro A, Alzira A i El Genovés A. Al caure este dissabte els de la Costera en la seua visita al Gavarda A, els actuals campions queden en quarta posició. Amb la quals cosa, i sumant els tres punts gràcies al 40 a 20 final, els de la Ribera passen al cinquè lloc, a només un punt del quart, que ara ocupa El Genovés A. Respecte als altres dos equips, guanyaren els seus respectius enfrontaments en les visites que feren al Gavarda B i Xeraco A. La sorpresa d'enguany pel seu bon rendiment, Muro, va tancar la seua partida 20 a 40 en el carrer de Gavarda davant la segona formació del club local, mentre que l'Alzira A aconseguia al mateix resultat en el trinquet de Xeraco. La diferència de jocs entre Alzira A i Muro permet ocupar la segona posició als de la Ribera, tot i estar empatats a punts.
 
Classificació 1ª categoria:
1.- Bicoroliva Bicorp A - 30 punts
2.- CPV Alzira A - 20 punts
3.- CPV Muro A - 20 punts
4.- CPV El Genovés A - 17 punts
5.- CPV Gavarda A - 16 punts
6.- CPV Xeraco A - 15 punts
7.- CPV Alzira B - 11 punts
8.- CPV Gavarda B - 3 punts
 
Ja en la segona categoria no hi ha canvis importants, i les primeres posicions continuen sent per a l'Alcàntera-Càrcer B, El Genovés B, Alcàntera-Càrcer A i Les Alcuses Moixent A. Mentre que en la divisió de bronze els equips que apunten a la fase final son el Lanzadera Montserrat A, Alcàntera-Càrcer D, Coop. El Progreso Bicorp B i Castelloner. Respecte a la categoria de quarta A, el primer classificat es l'Ajuntament de Beniparrell H, sent-ho en quarta B l'Alzira C. Per últim, en quarta C els dos grups continuen encapçalats per l'Alzira D i La Valldigna B.
 
La divisió de plata femenina continua amb l'Alcàntera-Càrcer E al front de la classificació, comptant totes les seues partides per victòries. En segon lloc queda l'Alqueria de la Comtessa, mentre que en tercera posició trobem a l'Ajuntament de Beniparrell B. Lluitant per la quarta plaça estan el Sueca A, Les Alcuses Moixent C i l'Estudi Martí Borbotó E. Pel que fa a la tercera femenina son l'Estudi Martí Borbotó C i l'Alqueria d'Asnar B qui manen en la classificació. Mentre que el Meliana D ho fa en quarta A, seguit per l'Alzira H. La quarta B començarà la pròxima setmana la seua fase final, amb els quarts de final per als quals s'han classificat Meliana E, Alfara del Patriarca, Industa Moncada, Crevillent, Beniarbeig-Verger B, El Genovés E, Volea Carlet i Caixa Popular Godelleta.

Comentarios

volver arriba