Menu

Pilota | Martes, 20 Julio 2021 12:40

Muro d'Alcoi i el Real de Gandia primers campions del Diputació de València de Raspall

Muro d'Alcoi i el Real de Gandia primers campions del Diputació de València de Raspall

Aquests dos equips es van proclamar campions de Quarta C i Quarta B el passat cap de setmana a Càrcer

El carrer Metge Lloret Papi de Càrcer és la canxa on es jugaran totes les finals del XXXVIII Campionat Autonòmic de Diputació de València de la modalitat de Raspall. Aquesta xicoteta localitat de la Ribera Alta gaudirà d'un total de 10 finals repartides en dos caps de setmana.

Dissabte passat 17 de juliol es van disputar les dues primeres finals del Diputació de València de Raspall, en concret van ser les de les categories de Quarta B i Quarta C masculines. La primera final que es va jugar va ser la de la categoria de quarta B masculina, en la qual l'equip de Murotub Muro B format per Ivan Gazquez, Cristobal Garcia, Kevin Blanco i Marc Mollá, s'enfrontaren al CPV La Valldigna B que va jugar amb Vicent Jorge, Jordi Ripoll, Aaron Gómez i Blai Sala. La partida va començar de cara per a la Valldigna, ja que els seus jugadors van començar molt bé i van sumar els dos primers jocs, 0 a 10. Malgrat aquest inici, els jugadors de Muro van continuar confiant en el seu joc i van aconseguir igualar el marcador en els següents jocs, 10 a 10. A partir d'aquest moment les forces es van igualar, cosa que va fer que es veren jocs molt disputats i bonics, amb el que es va mantindre la igualada en el marcador fins a la recta final. En l'últim tram de la partida, els de xics de Muro van estar més encertats que els seus rivals i van poder traure un parell de jocs d'avantatge, que els va servir per a acabar proclamant-se campions per un resultat final de 40 a 25.

A continuació, es va disputar la final de la categoria de quarta C masculina. En aquesta partida s'enfrontava l'equip del CPV Alzira C format per José María Sanchis, Edu Alpuente, Adrián Sifre i Héctor Pop contra la formació del CPV el Real de Gandía B en la qual jugaren Jordi San Miguel, Alejandro Morell i Andreu Romero. Aquesta final va ser molt igualada durant tot el transcurs de la mateixa, en la qual cada joc estava molt disputat i s'acabava decidint per xicotets detalls. Els dos equips van començar bé la partida, tant els d'Alzira com els de Gandia anaven guanyant els jocs des de la part del traure, cosa que semblava que podia ser una partida dauera fins a la igualada a 20. Just en aquest instant l'equip del Real de Gandia va aconseguir trencar l'únic joc de traure als seus rivals de tota la partida, a més de guanyar el següent joc des de la part del saque que els va permetre col·locar-se per davant dos jocs, 30 a 20. No obstant això, els d'Alzira no es donaven per vençuts i van continuar guanyant els jocs de la part del traure, però els del Real de Gandia no van donar el seu braç a trencar i també treien els jocs del dau, que els va permetre acabar proclamant-se campions per un resultat final de 40 a 30.

Van ser presents i van entregar els trofeus l'alcalde de Càrcer, Pepe Botella, el regidor d'esports, Gustavo Carbonell, el regidor de joventut, Jesús Tierraseca i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana Ricardo Sales.

Comentarios

volver arriba