Menu
×

Advertencia

JUser: :_load: No se ha podido cargar al usuario con 'ID': 11573

Todo Náutica | Miércoles, 03 Junio 2020 17:12

Abalisat un canal de bany a Pinedo per la pràctica d'esports nàutics

Abalisat un canal de bany a Pinedo per la pràctica d'esports nàutics

La Fundació Esportiva Municipal de València ha habilitat un canal abalisat per a la pràctica d'activitats nàutiques a la Platja de Pinedo.

La regidora d’Esports, Pilar Benabé, ha indicat que “com en anys anteriors, es muntaran un total de cinc canals abalisats per a la pràctica d'activitats nàutiques que es podran gaudir a les platges de València”. El propòsit d'aquests canals abalisats consisteix a identificar els punts d'accés a la mar perquè els esportistes puguen entrar compartint de manera respectuosa l'espai amb la resta de banyistes. 

Així, ha afirmat que se senyalitzaran les zones reservades a les platges per a la pràctica d'activitats nàutiques com ara el surf, windsurf, paddlesurf, piragüisme i kitesurf, entre altres. 

Aquest primer canal abalisat instal·lat a la platja de Pinedo romandrà obert al públic fins al pròxim dia 15 d'octubre. En ell es permetrà la pràctica de les activitats nàutiques ja esmentades amb l'excepció del kitesurf. Per a aquesta modalitat esportiva s'obrirà un canal abalisat exclusiu a la platja del Perellonet.

Els restants quatre canals nàutics abalisats ja compten amb l'autorització per a muntar-se el pròxim dia 15 de juny en els següents punts del nostre litoral: platges de la Malva-rosa, Cabanyal i Perellonet. En aquesta última localització s'obriran dos canals nàutics.

La Fundació Esportiva Municipal ja ha obtingut el permís per al muntatge d'aquests cinc canals abalisats, segons el que es disposa en l'autorització de la Demarcació de Costes a València, emesa el mes de maig passat, referent a la pràctica d'activitats nàutiques per a la temporada d'aquest estiu de 2020.

 

Comentarios

volver arriba