Menu

Ns Management | Miércoles, 20 Noviembre 2019 18:42

Taula redona: Psicologia i e-Sports. 25/11/19

Taula redona: Psicologia i e-Sports. 25/11/19

El dilluns 25 de novembre a partir de les 18:45 en el Saló de Graus de la facultat de psicologia de la Universitat de València tindrá lloc la Taula redona: Psicologia i e-Sports, els esports electrònics a debat en la Universitat de València.  La jornada constitueix una bona oportunitat per a conèixer com funciona un equip professional d’Esports (esports electrònics), modalitat que cada vegada té més repercussió i on el treball de la Psicologia de l'esport està plenament integrat en l'estructura de l'equip.

El dilluns 25 de novembre a partir de les 18:45 hores, se celebrarà en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez, 21, València), la taula redona “Psicologia i Esports: Funcionament d'un equip professional d'esports electrònics”. Tal esdeveniment està organitzat per la Assemblea de Representants d’Estudiants de la Facultat de Psicologia i Logopèdia (ADRlogopsico), la Facultat de Psicologia i el Departament de Metodologia de les Ciències del Comportament, l’Associació de Psicologia de l’Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA), amb el suport de la pròpia Universitat de València i de l'equip Cream Esports.

Un dels equips referencia dels Esports (esports electrònics) a nivell mundial, el Cream Esports estarà àmpliament representat en els participants de la taula redona. La taula estarà constituïda per Diego Soro (CEO Cream Sports), Sandra Rodríguez (CCO Cream Esports), Tomás Moreno (Entrenador R6 Cream Esports), Francisco Rosa (Jugador CSGO Cream Esports), Carlos González (Creador de Contingut Cream Esports) i Martín J. Toribio (Psicòleg de l'Esport Cream Esports). En el desenvolupament de la taula s'explicarà com funciona un equip professional que compta entre els seus professionals a un psicòleg de l'esport expert i amb ampli bagatge en aquest camp.

La taula estarà moderada per David Peris Delcampo, representant a la Associació de Psicologia de l’Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA) i al Departament de Metodologia dels Ciències del Comportament de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València.

L'assistència a l'acte és gratuïta i lliure fins a completar aforament. 

Comentarios

volver arriba