Instalar
Menu

Ns Management | Sábado, 30 Mayo 2020 17:15

À Punt i la Fundació per la Pilota perfilen les pròximes línies de treball conjuntes

À Punt i la Fundació per la Pilota perfilen les pròximes línies de treball conjuntes
La televisió pública valenciana, À Punt,  sempre ha estat una part fonamental en la difusió de la pilota i encara ho serà més en el moment de la reactivació del nostre esport davant la possible necessitat de començar a jugar sense públic, a porta tancada.
Els contactes entre la nova direcció de la nostra televisió i la Fundació s’han succeït en els darrers temps i ha sigut durant la setmana en curs quan s’han començat a perfilar les pròximes línies de treball conjuntes. S’inicia, per tant, una etapa il·lusionant en estos moments de dificultat gràcies a la predisposició que els responsables d’À Punt han mostrat per a donar-li a la pilota valenciana tota la cobertura possible.

A mesura que es tinga clar el calendari de competició s’aniran estudiant les diferents opcions, encara que ja es baralla la possibilitat de fer partides en directe i gravar-ne unes altres que serien emeses en ‘fals directe’, poc després d’haver-se disputat. En este sentit, la televisió ja està treballant en la previsió d’aportar recursos propis, tècnics i humans, com a suport als habituals en les retransmissions de les partides.

Les dues parts intentaran que els horaris siguen els més adequats per a donar els millors resultats dins de l’objectiu comú de traslladar l’actualitat de les competicions professionals a les cases dels aficionats i espectadors de tota la Comunitat Valenciana.

Així mateix, la voluntat de la direcció de la nostra televisió de donar suport a la pilota va més enllà de la cobertura amb partides i la presència de la pilota en els informatius i programes de la casa. A més a més hi ha intenció de dur a terme un trofeu, torneig o esdeveniment que faria més estret el vincle entre la televisió i l’esport dels valencians.Comentarios

volver arriba