Menu

Ns Management | Lunes, 08 Junio 2020 00:33

El Consell aprova un conveni amb CONFEDECOM per a fomentar la cooperació entre federacions esportives

El Consell aprova un conveni amb CONFEDECOM per a fomentar la cooperació entre federacions esportives

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i l'Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana, CONFEDECOM, per a fomentar l'adaptació al valencià de les webs de les federacions esportives, col·laborar en l'assessorament de les federacions, així com en les despeses de funcionament de CONFEDECOM.

Per a dur-ho a terme, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport es compromet a aportar 150.000 euros, dels quals 120.000 euros es destinaran al programa de despeses de funcionament de CONFEDECOM, 20.000 aniran al programa d'adaptació de les webs al valencià i, finalment, 10.000 euros són per al programa d'assessorament a federacions esportives.

Per la seua banda, CONFEDECOM ha de presentar un projecte, en matèria esportiva, amb els programes i activitats esportives, calendari i objectius previstos. Aquest projecte ha d'incloure activitats que puguen contribuir a visualitzar el principi d'igualtat de gènere i les actuacions federatives han de preveure la utilització de les dues llengües oficials.

Cal recordar que CONFEDECOM és una entitat associativa privada, sense ànim de lucre, que té com a finalitat la cooperació i defensa dels interessos comuns per a la millora i el desenvolupament de l'esport federat al territori valencià.

Així mateix, correspon a la Generalitat la tutela de les federacions esportives i el suport a la seua gestió com a entitats d'utilitat pública. Per fer-ho, els pressupostos per a l'exercici 2020 inclouen una línia destinada a la col·laboració amb l'Associació de Federacions Esportives amb l'objectiu de fomentar la cooperació entre federacions, que es formalitza amb la subscripció d'aquest conveni.

Comentarios

volver arriba