Logo
Imprimir esta página
Rugby | Martes, 11 Mayo 2021 12:20

El CAU guanya el Territorial S16 i anirà al Campionat d´Espanya

El CAU guanya el Territorial S16 i anirà al Campionat d´Espanya

A la fi de mes el CAU afrontarà la gran cita nacional contra els altres campions territorials S16

Però això serà a partir de el 22 i 23 de maig, abans tocava completar la faena en l’última jornada de la competició autonòmica S16, celebrada en el camp del Riu i contra els alacantins de el Club de Rugbi La Vila.

La Vila, pedrera jove i que tracta de créixer en quantitat i qualitat, no va ser obstacle per als locals rojinegros que dirigeix Toni Gimeno, els qui es van imposar per un inapel·lable 73-0 rumb cap al títol de la Comunitat Valenciana. Aquests jugadors cadets han realitzat una temporada de somni, sense perdre ni un només partit en la segona fase d’aquest curs autonòmic, on han demostrat ser molt superiors als seus oponents.

Ara el nivell de joc dels rivals es preveu superior, elevant la competitivitat i exigint una mica més de sacrifici físic i mental d’aquests joves canteranos de el CAU Rugbi València. Una entitat que està d’enhorabona gràcies a la seua escola, i que en poques setmanes tractarà que aquests colors rendisquen al màxim en el gran aparador del Campionat d’Espanya S16, on les grans perles de l’oval nacional i procedents d’altres comunitats autònomes no faltaran a la cita.

 

Font: Rugby CV

Comentarios

Te puede interesar

Lo último de Redacción

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.